Dacolva a piaci hanulattal: az elemzők szerint ezek az altok növekedhetnek májusban

A bikafutam idei kibontakozásával egyre több vezető kriptoszakértő tesz meglepő előrejelzéseket az alternatív kriptopénzekkel kapcsolatban. Egyes altcoinok komolyan felkeltették az elemzők figyelmét, és a piac jelenlegi alakulása ellenére is komoly potenciált látnak bennük. De vajon melyek ezek, és miért számítanak kiemelkedőnek? Ebben a cikkünkben ezt tekintjük át.

Néhány hét múlva véget ér a BlastUP előértékesítése – ez az utolsó esély, hogy olcsón vásárolj

A BlastUP előértékesítése komoly érdeklődést váltott ki a kriptorajongókból. A projekt által összegyűjtött befektetés rekord alacsony idő alatt érte el az 5 millió dollárt. Több mint 12.000 hozzáértő befektető még az előtt vásárolta meg a BlastUP tokeneket, hogy azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd arra, hogy a kriptokitettségedet egy akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel növeld. A BlastUP tokenek – amelyek jelenleg néhány dollárcentbe kerülnek – az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dolláros árfolyamot is.

token előértékesítés

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stake-elésen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP a kriptoszektor kiemelkedő játékosának számít. A TVL szerint a hatodik legnagyobb blokkláncon futó kriptovaluta a különféle DApp-vállalkozások launchapdajként valódi felhasználási lehetőségeket kínál. A BlastUP a nőj gyorsabban, keress többet mottó mentén elkötelezett a blokkláncstartupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, azok az idei bikafutam egy potenciális nagy dobásának válhatnak részeseivé.

> Ketyeg az idő – vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

A PEPE lendületre lelt, de ellenállással kell szembenéznie

A Pepe (PEPE) árfolyama a közelmúltban egy szűk sávban ingadozott, 0,00000497 és 0,00000660 dollár között. Az coin értéke 45,32%-kal növekedett meg az elmúlt hét során. A havi teljesítmény 8,24%-os csökkenésben nyilvánult meg, de az elmúlt fél év viszonylatában a coin 540,17%-os emelkedést könyvelhetett el. A PEPE jelenlegi mozgása inkább korrekciósnak mondható, a pozitív kilátások pedig javarészt a 6 hónapos teljesítménynek tudhatók be.

Ami a jövőt illeti, a PEPE közvetlen ellenállással néz szembe 0,00000723 dollárnál. Ennek sikeres áttörése esetén a második ellenállás 0,00000885 dollár közelében vár rá. A fontosabb támaszszintek 0,00000397 és 0,00000234 dolláron azonosíthatók. Az indikátorok vegyes képet festenek, az 50 alatti RSI az erős lendület hiányára utal, az alacsony sztochasztikus RSI pedig óvatosságra int. Annak ellenére, hogy a hosszú távú növekedés figyelemre méltó, a coin jövőbeni áralakulását nem egyszerű meghatározni.

Rugalmas maradt az Arbitrum a piaci ingadozások közepette

Az Arbitrum az utóbbi időben vegyes piaci teljesítményt mutatott, felfelé és lefelé irányuló mozgásokkal egyaránt. A coin árfolyama egy bizonyos tartományon belül ingadozott, majd némi nyomással szembesült, de sikerült egy kulcsfontosságú szint felett tartania magát. Mivel ez még mindig egy hosszabb távú mozgóátlag alatt található, a befektetők továbbra is óvatosak. A mutatók szerint azonban az árfolyamban még mindig rejlik kiaknázatlan lendület.

A coin az elmúlt egy hónapban bekövetkezett csökkenések ellenére is képes volt a felszínen maradni, ez pedig azt jelzi, hogy a benne rejlő lehetőségek iránt folyamatos az érdeklődés. Ez mindenképp rugalmasságra utal a jelenlegi, hullámzó piaci környezetben. A piac megfigyelői ezt egy reményteli jelnek tekintik. Az Arbitrum – versenytársaihoz képest – talán képes lesz jobban átvészelni a közelgő viharokat. A coin fundamentumai jó alapot szolgáltatnak a fellendülésre és a jövőbeli növekedésre.

A Starkneten vegyes jelek mutatkoznak, ami piaci bizonytalanságra utal

A Starknet jelenlegi piaci teljesítménye a vevők és az eladók közötti kötélhúzásként jellemezhető, ami némi bizonytalanságra utal a piacon. A jelentős izgalom időszaka most mintha lehűlni látszana, ami valószínűleg a kriptopiac szélesebb körű dinamikájával függ össze. A Starknet kereskedői mintha a kockázatvállalási hajlandóságot az óvatossággal igyekeznének ellensúlyozni.

A Starknet – fundamentumait tekintve – a technológiára, a blokkláncalkalmazások skálázhatóságára és az adatvédelemre fókuszál. Mivel egyre nagyobb szerep jut neki az Ethereum hálózati torlódásainak megoldásában, az elfogadottság növekedésével és a folyamatos technológiai fejlesztésekkel pozitív jövő elé néz. A Starknet körüli jövőbeli hangulatot valószínűleg a gyakorlati felhasználhatósága és a blokklánc-ökoszisztémán belüli elfogadása fogja meghatározni.

Dinamikusan változik a Jupiter-befektetők piaci hangulata

A Jupiter múltbéli értékváltozása főként az elmúlt fél évben volt kiemelkedő, bár a közelmúltban jelentősebb csökkenésnek lehettünk tanúi. Ez a hullámvasúthoz hasonló viselkedés sokak figyelmét felkeltette. A múltbéli teljesítményből fakadóan a jelenlegi piaci érzelmek egy stabil periódust vetítenek elénk a komolyabb mozgások megkezdése előtt. A Jupiter különféle funkciói, úgy mint az okosszerződések, valamint a decentralizált alkalmazások fejlesztésének támogatása, a népszerűség növekedésének további záloga lehet.

A Jupiter-befektetők piaci hangulata óvatosan optimistának tűnik, némi tétovázással fűszerezve. Az utóbbi időben a coin árfolyama nem érintette a múltban felállított lokális csúcsokat és aljakat. A mozgóátlagok alakulása arra utal, hogy az esések után fokozatosan nyeri vissza erejét, bár az indikátorok továbbra sem adnak egyértelmű jelzéseket.

Összegzés

Az elemzők májusra az altcoinok árfolyamának potenciális növekedését vizionálják, különösen a PEPE, az ARB, az STRK és a JUP tekintetében. A felsorolt coinok nagy dobására azonban minden bizonnyal kicsit többet kell várnunk. A Blast ökoszisztémán belül működő BlastUP mindenesetre kitűnik közülük, hiszen ígéretes koncepciójával a jelenlegi piaci trendeket próbálja meg meglovagolni. A fentiek közül ez a coin mutatja a legnagyobb növekedési lehetőséget, így érdemes fokozott figyelemmel kísérni a projekt alakulását.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***