Melyik mémcoinba érdemes befektetni? PEPE, BONK, WIF és a többiek

A mémcoinok gyakran kerülnek a jelentős hozamot kereső befektetők figyelmének középpontjába. A 2024-es bikafutam során a piac különösen hemzsegni látszik a potenciális nagyágyúktól. A tömegből mégis kiemelkedik néhány coin – ilyen például a PEPE, a BONK vagy a WIF –, amelyek mindegyike a magas jutalmakkal csábítja a befektetőket. Ez a cikk ezeknek a trendi tokeneknek a sajátosságait próbálja meg feltárni.

Néhány hét múlva véget ér a BlastUP előértékesítése – ez az utolsó esély, hogy olcsón vásárolj

A BlastUP előértékesítése komoly érdeklődést váltott ki a kriptorajongókból. A projekt által összegyűjtött befektetés rekord alacsony idő alatt érte el az 5 millió dollárt. Több mint 12.000 hozzáértő befektető még az előtt vásárolta meg a BlastUP tokeneket, hogy azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd arra, hogy a kriptokitettségedet egy akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel növeld. A BlastUP tokenek – amelyek jelenleg néhány dollárcentbe kerülnek – az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dolláros árfolyamot is.

Blast banner blastup

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stake-elésen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP a kriptoszektor kiemelkedő játékosának számít. A TVL szerint a hatodik legnagyobb blokkláncon futó kriptovaluta a különféle DApp-vállalkozások launchapdajként valódi felhasználási lehetőségeket kínál. A BlastUP a nőj gyorsabban, keress többet mottó mentén elkötelezett a blokkláncstartupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, azok az idei bikafutam egy potenciális nagy dobásának válhatnak részeseivé.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az árfolyam az egekbe szökne <<

Pepe – ármozgás és kilátások

A Pepe (PEPE) jelenleg 0,00000497 és 0,00000660 dollár között cserél gazdát. Az elmúlt héten a kriptovaluta 38,23%-os emelkedést mutatott, de havi szinten 4,91%-os csökkenés volt tapasztalható. Az elmúlt hat hónapot értékelve az coin jelentős, 486,97%-os drágulást produkált, ami nem kis mozgásnak számít. Az árfolyamakció – főleg a jelenlegi lendület mellett – impulzív kilátásokat vetít elénk.

Ami a PEPE-t illeti, az optimizmust főként a közelmúltbeli, hathavi emelkedés táplálja, mivel az árfolyamalkulás jövőbeni növekedési lehetőségekről árulkodik. Ugyanakkor nem árt óvatosnak lenni, mivel az elmúlt hónapokban volatilitás volt tapasztalható, és az árfolyam a 10 és a 100 napos mozgóátlag alatt található. A kiegyensúlyozott várakozások szerint a PEPE a piaci dinamikától függően a 0,00000723 dolláros ellenállás közelében akadályokba ütközhet, és akár a 0,00000397 dolláros támaszig is eshet.

Hatalmas rali után stabilizálódik a Bonk, a kilátások azonban bizonytalanok

A Bonk (BONK) árfolyama jelenleg 0,00001532 és 0,00002427 dollár között található. Az elmúlt héten 70,79%-ot nőtt, míg az elmúlt hónapban szerény, 4,03%-os emelkedést könyvelhetett el. Az elmúlt hat hónapban hatalmas drágulásnak lehettünk tanúi, 4519,72%-os emelkedéssel. A legutóbbi mozgások azt sugallják, hogy az árfolyam a meredek emelkedések időszaka után stabilizálódhat.

A Bonk esetében az ellenállás a 0,00002768 dolláros szintnél okozhat problémákat, míg a támasz a 0,00000980 dolláros szintnél jelenthet védőhálót, ha az árfolyam csökkenésnek indul. Az indikátorok bizonytalanok a vételt vagy eladást illetően, az RSI 47,87-es értéket mutat (0–100-as skálán). A BONK-nak akkor van lehetősége a növekedésre, ha a piac megőrzi pozitivitását, de a csökkenés sem zárható ki, ha az izgalom alábbhagy.

Dogwifhat: Jelenlegi piaci trendek és jövőbeli meglátások

Dogwifhat (WIF) az utóbbi hónapokhoz képest jelentős nyereséget tudhat magáénak. Az elmúlt héten az árfolyam 18,60%-kal, az elmúlt hónapban pedig 12,52%-kal emelkedett. Hat hónap alatt a coin értéke 145,74%-kal gyarapodott. A WIF árfolyama jelenleg 2,38 és 3,34 dollár között található, ami közel van a közelmúltban elért csúcsokhoz. A piaci mozgás az utóbbi időben impulzívabbnak tűnik, az árfolyam a legközelebbi ellenállási szint, a 3,76 dollár felé tendál.

Ami a jövőt illeti, a WIF jelenlegi lendületével a 4,72 dolláros, második ellenállási szint elérése sincs kizárva, ha a pozitív trend folytatódik. Azonban fontos megjegyezni, hogy a kriptopénzpiacok gyorsan változhatnak, a kriptovaluta legközelebbi támaszszintje pedig 1,83 dollárnál található. A folyamatos felfelé irányuló mozgás és a piaci mutatók keveréke óvatosan optimista kilátásokkal szolgál a WIF árfolyamának irányát illetően.

Összegzés

Az olyan mémcoinok, mint a PEPE, a BONK és a WIF, ígéretesnek mutatkozhatnak, de rövid távú potenciáljuk korlátozott lehet. A jelentős növekedést kereső befektetők most a BlastUP-ra vetették tekintetüket. Ez a coin főként a szilárd koncepciója és a már bejáratott Blast platformmal való kapcsolatai miatt tűnik ki a tömegből. A 2024-es bikafutam még csak most van kibontakozóban, a BlastUP ennek ellenére lenyűgöző hozamokkal kecsegtet. A jelentős nyereséget keresők számára valószínűleg ő számít a legjobb választásnak.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***