Egy híres befektető szerint most kell mémcoint vásárolni

A több mint 297 ezer követővel rendelkező, “Mr Big WHALE” néven ismert népszerű mémcoin-befektető újra tweetelt. Szerinte most van a legjobb alkalom arra, hogy belépjünk a mémcoin piacra. Mindez annyit jelent, hogy az árfolyamcsökkenések ellenére, ha jelentős hozamot akarunk elérni, most kell bevásárolni. Míg a legtöbb befektető a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) coinok megvásárlását fontolgatja a már elért új csúcsokat követő enyhe konszolidáció miatt, addig az Angry Pepe Fork (APORK) erős versenyzőként pozícionálja magát.

Az Angry Pepe Fork (APORK) masszív hozamokat ígér

Bár a token még csak most indult el az előértékesítési piacon, az Angry Pepe Fork (APORK) már megerősítette a potenciálját. Ennek oka a hasznossággal teli ökoszisztémája, amely ritkán látható a mémcoin térben. A “Conquer to Earn” nevű kereseti rendszerével lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző jutalomba részesüljenek, ha kiszorítják a hatástalan projekteket a piacról.

A kereseti mechanizmus összhangban van az Angry Pepe Fork halott projektek elleni harcával. Ami a platform natív tokenjét, az APORK-ot illeti, az előértékesítés első szakaszában 0,014 dollárért árulják. Azonban már most is gyorsan fogy, és a szakértők 200%-os emelkedést jósolnak.

Az Angry Pepe Fork várhatóan, amikor felkerül a tier-1 tőzsdei platformokra, 350%-os növekedést érhet el, ezért érdemes lehet fontolóra venni megvásárlását. A platform rendelkezik egyébként egy stakelési mechanizmussal is, amely még több figyelmet vonzhat. Az Angry Pepe Fork ökoszisztémában az APORK tulajdonosok 30, 60 vagy 90 napra stakelhetik a tokeneket.

Az Angry Pepe Fork ezeknek a funkcióknak köszönhetően hatalmas hozamokat érhet el el. Emellett a platform értéke potenciálisan tovább nőhet a jövőben, köszönhetően a multichain tevékenységek és az interoperabilitás feltárására irányuló tervének. Sőt, együttműködve a DeFi-piac influenszereivel és a különböző marketingcégekkel, még nagyobb érdeklődést vonzhat.

A Shiba Inu idén élérheti a csúcsot

Az év elején a Shiba Inu (SHIB) felélénkült, értéke több mint 200%-ot emelkedett. Ez a fellendülés lehetővé tette néhány Shiba Inu befektető számára, hogy több ezer dollárból milliókat csináljon, megszilárdítva a hatalmas befektetési potenciált a mémcoinok piacán.

A Shiba Inu közelmúltbeli konszolidációját a befektetők tökéletes vásárlási lehetőségnek tekintik. A piros grafikon ellenére tehát a Shiba Inu még mindig magában hordozza a lehetőséget, hogy jelentős nyereséget érjen el.

A Pepe Coin is magára talál

A Pepe (PEPE) kifejezetten jól teljesített az elmúlt hetekben, miután kevesebb mint egy hónap alatt háromszor is elérte az eddigi legmagasabb árfolyamot. Közel három héttel ezelőtt a Pepe leesett a legutóbbi, 0,00001253 dolláros történelmi csúcsáról, és fokozatosan egy konszolidációs fázisba merült. A befektetők szerint azonban idén újabb ATH-t érhet el. A Pepe már most a harmadik legnagyobb mémcoin a piaci tőkeértéke alapján, ezért hatalmas befektetési potenciál rejlik benne.

Az Angry Pepe Fork legyőzheti a Pepe és a Shiba Inu mémcoinokat?

Az Angry Pepe Forknak határozottan megvan az esélye arra, hogy felülmúlja a Shiba Inu és a Pepe teljesítményét, köszönhetően az ökoszisztémájának, amely több előnyt nyújt, mint versenytársai. Ahhoz azonban, hogy az Angry Pepe Fork legyőzze őket, időre lesz szüksége.

Tudj meg többet az Angry Pepe Fork előértékesítéséről!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***