Mémérmék a csúcson: Érdemes ma vásárolni belőlük?!

A kriptopiac új izgalommal telik meg, ahogy a memecoinok szárnyalnak. A befektetők kíváncsiak, hogy most van-e az ideje, hogy beszálljanak az üzletbe. A 2024-es bikafutam közepette a tét magas, és ezekre a játékos érmékre egyre nagyobb figyelem irányul. Ez a cikk megvizsgálja a jelenlegi felhajtást ezek körül a valuták körül, és betekintést nyújt abba, hogy érdemes-e most befektetni ezekbe a népszerű tokenekbe.

Elérte a 7 millió dollárt a BlastUP előértékesítése: A befektetők május végéig sietnek megvenni a $BLP-t

A BlastUP előértékesítése hamarosan a végéhez ér. Eddig több mint 7 millió dollárt gyűjtöttek össze, ami fontos mérföldkőnek számít. Több mint 15 000 tapasztalt befektető vásárolt már BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítési kampány május végéig tart, tehát van még némi idő arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

BlastUP banner

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Az idő fogy – Vásárolj $BLP-t Még Május Vége Előtt! <<

A Pepe Crypto erős növekedést mutat, mi következik?

A Pepe (PEPE) az utóbbi időben figyelemre méltó növekedést mutatott. Az ára egy hét alatt 70,99%-kal, egy hónap alatt pedig több mint 100%-kal ugrott meg. Az elmúlt hat hónapban az érme 1393,85%-kal emelkedett. Jelenleg a PEPE ára 0,00000777 és 0,00001107 dollár között mozog. Az érme első jelentős akadálya 0,00001298 dollár környékén van, erősebb ellenállással 0,00001628 dollárnál. A támogatási szintek 0,00000638 és 0,00000308 dollárnál találhatók. A PEPE ármozgásai impulzívak, ami erős trendet jelez.

A Dogecoin ártrendjének előrejelzése és elemzése

A Dogecoin az elmúlt héten 9,52%-kal, az elmúlt hónapban pedig 10,82%-kal növekedett, az elmúlt hat hónapban pedig figyelemre méltó 112,66%-os emelkedést mutatott. Az érme jelenleg 0,1364 és 0,1600 dollár közötti tartományban cserél gazdát. Jelenlegi ára a 10 napos és 100 napos átlag alatt van, 0,1686 és 0,1655 dollárnál. Az RSI középtartományban van, ami kiegyensúlyozott piaci hangulatot jelez. Az ármozgások egy szélesebb emelkedő trendben korrekciós fázisra utalnak, potenciális ellenállási szinttel 0,1714 dollárnál és támogatási szinttel 0,1242 dollárnál.

A Dogwifhat (WIF) kripto ártrendjei és előrejelzése

A Dogwifhat (WIF) az elmúlt héten jelentős, 16,29%-os növekedést mutatott, 2,18 és 3,12 dollár között mozgott. Az elmúlt hónapban 5,91%-os visszaesést mutatott, de az elmúlt hat hónapban 129,60%-os emelkedést ért el. A jelenlegi ellenállási szint 3,71 dollárnál, a támogatás pedig 1,83 dollárnál van, a WIF közelebb kereskedik a tartomány alsó végéhez. A piaci mutatók, mint az RSI 41,05-ös értéke azt sugallják, hogy az érme nincs túlvásárolt vagy túladott állapotban, és a 6,49-es sztochasztikus érték azt jelzi, hogy az érme túladott állapotban lehet. Enyhén negatív MACD értékkel a WIF piaca valószínűleg inkább egy korrekciós fázisban van, mint egy impulzívban. Előretekintve, ha az érme követi a legutóbbi trendeket, tesztelheti a legközelebbi ellenállást, vagy visszaeshet a támogatási szint felé.

Következtetés

A jelenlegi bikafutam során a mémérmék vegyes teljesítményt mutattak. Bár a PEPE, a DOGE és a WIF népszerűek, lehet, hogy rövid távon nem kínálnak erős hozamokat. A magas potenciált kereső befektetők figyelme a BlastUP felé fordulhat. Ez az érme innovatív koncepciója és az elismert Blast ökoszisztémában betöltött helye miatt kiemelkedik, ami elősegíti a növekedését. Bár a múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeli eredményeket, a BlastUP egyedi vonzereje figyelemre méltó lehetőséget jelent.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***