Meta- és web3-fejek csúcstalálkozója lesz Varsóban május végén

A Next Block Expo (NBX) május 24-én és 25-én kerül megrendezésre a varsói Multikino Zlote Tarasyban. Az eseményen a web3 tér legbefolyásosabb egyéniségei, márkái és projektjei képviseltetik magukat egyedülálló lehetőséget kínálva az aktuális kihívások, trendek és a jövőre vonatkozó lehetőségek megvitatására. Jegyek korlátozott számban még kaphatóak.

Metaverzum-orientált esemény lesz

Az NBX varsói csúcstalálkozója iránt óriási az érdeklődés, a jegyek 90%-ka már elkelt. A szervezők várakozásai szerint maximális létszámmal kerül megrendezésre az esemény.

A helyszín maximális befogadóképessége miatt az NBX az Unbounddal együttműködve lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy
online csatlakozhassanak az eseményhez a metaverzumon keresztül. Ez az élő esemény kiterjesztése lesz, számos lehetőséget és meglepetést kínálva a résztvevőknek.

Mi vár a metaverzumban és a helyszínen?

  • az expón változatos web3 es kripto-kiállítókkal és szponzorokkal találkozhatsz, akik a metaverzumban is állnak rendelkezésedre
  • élő előadások az NBX Varsó főszínpadáról
  • szuvenírek: a kiállítók és szponzorok ajándékai, amelyeket a résztvevők a rendezvény után vehetnek át

Ezen felül a résztvevőknek lehetőségük lesz saját avatárokat létrehozni, amelyekkel szabadon mozoghatnak az Unbound által kreált metaverzumban.

További információkert látogass el a honlapra.

Főbb résztvevők, előadók és kiállítók: Polygon, Binance, Polkastarter, ConsenSys, Chainalysis, Solana, Huobi, BNB Chain, Bitmarkets, BitDAO és mások.

Emellett a helyszínen és a metaverzumban elérhető expón több web3 projekt is kiállít, köztük a Binance, Chain4Energy, Bitmarkets, Qmall, Kanga, Qlindo és még sokan mások.

A BitcoinBázis médiapartnerként fog részt venni a rendezvényen, aminek alkalmából a szervezők 10% kedvezményt ajánlottak fel a jegyárakból az Olvasóinknak. A kedvezmény a bitcoinbazis kedvezménykód beírásával váltható be jegyvásárláskor.