Mibe kerül, hogy a kereskedők azon 5%-a közé kerüljünk, akik tényleg keresnek pénzt a kripto kereskedéssel?

  • 93
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sokaknak vált szenvedélyévé a kriptovaluta kereskedés. Sajnos azonban csak kevesen tudnak következetesen annyi pénzt keresni vele, hogy fedezze a megélhetésüket. A Cointelegraph statisztikáiból tudjuk, hogy a kereskedők 95%-a nem termel egyáltalán profitot.

Ezt a problémát hivatott megoldani a b-cube.ai fintech startup.

A cég kereskedő robotokat fejleszt, amelyek képesek az ügyfél saját számláján úgy kereskedni, hogy az folyamatosan nőjön.

Hogyan lehetséges ez?

A b-cube.ai hangulatelemzést, technikai elemzést és a bankok által is alkalmazott kvantitatív modelleket táplál egy mesterséges intelligencia motorba, ami ezután kereskedési jeleket generál.

A mesterséges intelligencia előnye, hogy ezek az algoritmusok képesek tanulni a korábbi hibáikból, és tovább fejleszteni magukat a jobb teljesítményért. Egy ilyen algoritmus akár több évtized tapasztalatával is rendelkezhet. Ezáltal pontosabban meg tudják mondani merre fog menni a piac, mint egy emberi kereskedő.

További előny, hogy a kereskedési jeleket a robot automatikusan hajtja végre. Ez azt jelenti, hogy a kerekedőnek nem kell a képernyő előtt ülnie ezentúl, a robot mindenről gondoskodik.

Milyenek az eddigi eredmények?

A legújabb termék a Bulls and Bears Swing Bot.


A 2019 szeptemberi indítása óta összesen +216.52% profitot generált. Ez azt jelenti, ha valaki egy 10.000 dolláros számlán elindította, mostanra már 31 652 dollár az egyenlege.

Ahogy látszik, nem arról van szó, hogy minden alkalommal nyer, az lehetetlen lenne. Viszont minden alkalommal a nyereség többszöröse a veszteségnek, ezáltal hosszú távon nettó profitot termelünk.

Hogyan kezdhetem használni?

A befektető tarthat attól, hogy mi történik a pénzével, ha egy idegen tárcára utalja. Ez nem történhet meg ebben az esetben. A b-cube.ai botjai ugyanis mindig az ügyfél saját számláján kereskednek, ahol csak venni vagy eladni kapnak engedélyt. Ezáltal nem áll fenn annak a kockázata, hogy az átutalt pénz hirtelen eltűnik.

A Bulls and Bears Swing Bot használatához feliratkozásra van szükség, amely havi díja 159€.

Ha ez megtörtént, a saját BitMEX számlánkat kell hozzárendelni a Bothoz a weboldalon keresztül. Ehhez minden információt megkapunk a “How to setup your bot?” kérdésre kattintva.

Semmi problémát nem jelent, ha valaki nem tudja ezt hogyan kell csinálni. A cég ügyfélszolgálata élőben válaszol minden kérdésre és segít minden lépésben. Kapcsolatba lépni velük nagyon egyszerű, mindössze elég rákattintani a kis oldal megjelenő ikonra, majd a “Chat now” gombra.

(Borítókép: a Magyar Nemzeti Bank által megrendelt bikás szobor, G7)

***Az ezen a weboldalon biztosított információ nem minősül befektetési tanácsadásnak, pénzügyi tanácsadásnak, kereskedelmi tanácsadásnak vagy bármilyen más tanácsnak, ezért a cikk tartalmát önmagában sem szabad így kezelni. A szerző, a weboldal vagy a velük kapcsolatban álló cég nem ajánlja, hogy bármelyik kriptovalutát megvásárolja, eladja vagy tartsa. A befektetési döntések meghozatala előtt járjon el kellő gondossággal és konzultáljon pénzügyi tanácsadójával.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.