Michael Saylor a legnagyobb kriptókat kritizálta, a kereskedők a Rollblockban (RBLK) látják a megoldást

A MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor nemrég kritikával illette az Ethereumot (ETH), a Cardanót (ADA) és a Ripple-t (XRP). Ez heves vitát váltott ki a kereskedők körében, és sokan válaszul az olyan biztonságosabb lehetőségek után kezdtek kutatni, mint a Rollblock (RBLK). Az elemzők egy csoportja szerint ez az első előértékesítési szakaszban járó token lehet 2024 következő csillaga.

Michael Saylor: Soha nem lesz Ethereum ETF

Az egyik legnépszerűbb kriptó, az Ethereum a figyelem középpontjába került, miután a MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor azt jósolta, hogy az amerikai SEC el fogja utasítani a spot Ether ETF-ek bevezetési és kereskedési kérelmeit. Saylor elmondta, hogy azért számít erre a döntésre, mert az amerikai CFTC az Ethereumot ETH Price ETH Price nem árucikk, hanem kriptovaluta értékpapír státuszban fogja kezelni.

Ez az előrejelzés medvefutást indíthat el az ETH számára. Bár az elmúlt évben a token értéke 60%-ot ugrott, miközben a piaci tőke 369 milliárd dollárra emelkedett. Emellett 11 technikai indikátor vételi jelzést mutat. Így a negatív hangok ellenére a piaci elemzők azt jósolják, hogy az Ethereum még 2024 második negyedévének vége előtt elérheti a 4100 dolláros értéket.

Charles Hoskinson válaszolt a Cardanóra tett megjegyzésekre

Saylor azt is kijelentette, hogy sok más vezető projekt, például a Cardano (ADA) is kriptoeszköz-értékpapírként lesz kezelve. Erre válaszul A Cardano társalapítója, Charles Hoskinson azt állította, hogy Michael Saylor egy Bitcoin maximalista, aki állandóan lehord mindent, ami nem Bitcoin BTC Price BTC Price .

Ami a Cardano értékét illeti, az elmúlt 12 hónapban 18%-os növekedést ért el, míg a piaci kapitalizációja tartotta a 16 milliárd dollárt. Nem mellesleg a 200 napos exponenciális mozgóátlag felett cserél gazdát. A bikás hírek eredményeként a szakértők úgy vélik, hogy az érme mindig érdemes a vásárlásra. 2024 második negyedévében 0,57 dollárra való emelkedést jósolnak.

A Ripple (XRP) párti Bill Morgan ügyvéd is válaszolt

A MicroStrategy társalapítója a Ripple (XRP)-t is hasonló kritikákkal illette. Az XRP ügyvédje, Bill Morgan elítélte ezt a felfogást. Igyekezett különbséget tenni a Ripple és az XRP között, és megjegyezte, hogy egy bíróság már kimondta, hogy az XRP nem értékpapír.

A Ripple hír bikás rallyt okozhat, ami az érme értékének további emelkedését jelentheti. Az elmúlt évben az árfolyam 17%-ot emelkedett, míg 15 technikai indikátor mutat zöldet a Ripple számára. Az árfolyam jelenleg XRP Price XRP Price . A pozitív hangulat miatt a piaci elemzők szerint a Ripple 2024 második negyedévének vége előtt elérheti a 0,62 dolláros értéket.

A legjobb befektetések között lehet a Rollblock (RBLK)

Michael Saylor megjegyzései miatt a kereskedők a Rollblockról (RBLK) is beszéltek, mivel a projekt egy biztonságosabb opciót képviselhet a változékony piacon. A Rollblock egy közösség által vezérelt GambleFi protokoll, amely a decentralizációt a centralizációval kombinálja az online szerencsejátékban. Így a Rollblock óriási potenciállal rendelkezhet, és az sem lehetetlen, hogy meghatározó erővé váljon a 450 milliárd dolláros piacon.

Bár a piac virágzik, számos probléma akad, mint például a magas belépési korlátok és a tolakodó regisztrációs KYC-ellenőrzések. A Rollblock kiküszöböli ezeket a problémákat, mivel nem igényel további letöltéseket és telepítéseket. A felhasználók egyszerűen regisztrálhatnak, csupán egy e-mail cím kell hozzá. Ezután teljes anonimitásban kezdhetnek játszani a kaszinójátékokkal, a KYC ellenőrzések nehézsége nélkül.

A tervek szerint a RBLK token lesz az innovatív platform a gerince. A token birtoklása feljogosít a Rollblock által generált napi nyereség egy részének megszerzésére. Ezen felül, a stakelés extra passzív jövedelmet és azonnali jutalmakat hozhat, amelyeket szabadon felhasználhatsz majd a kaszinóban.

Jelenleg egy RBLK mindössze 0,01 dollárba kerül. A kedvező ár oka, hogy az előértékesítés csak nemrég kezdődött, és az első szakaszban van. A kereslet azonban jelentős, mivel már több mint 9 millió tokent adtak el. Az előértékesítési szakaszokkal az ár tovább fog növekedni. Ezért a RBLK ára várhatóan akár 1200%-kal is emelkedhet. Egyes prominens piaci elemzők azt jósolják, hogy az token potenciálisan akár 0,5 dollárra is emelkedhet, amint egy első szintű CEX 2024 harmadik negyedévében listázza.

Lehagyhatja-e a Rollblock az Ethereumot, a Cardanót és Ripplet?

A Rollblock 10 milliós piaci kapitalizációja jelenleg eltörpül a többiek mellett. Ennek ellenére jelentős potenciállal rendelkezhet. Egy sikeres előértékesítést követő listázás pedig jelentős hozamot biztosíthat a korai befektetők számára. Ahhoz, hogy az árfolyama az egekbe szökjön, kevesebb új forrásra van szüksége, mint a már befutott versenytársaknak. Ilyen potenciállal a RBLK kiemelkedő vásárlási lehetőségnek számíthat.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***