Mike Novogratz: itt az alja, rali a láthatáron

Csütörtökön váratlan könnyedséget tapasztalhattak a kriptotraderek mikor a piacok megindultak felfelé. A rövid távú spekulátorok örültek persze a legjobban, de volt pár ismertebb befektető, elemző és influencer is, aki szintén kifejtette pozitív véleményét.

Novogratz: itt az alja

Egyik ilyen optimista befektető Mike Novogratz, a wall street-i guruból lett kriptotrader volt, aki a Twitteren fejtette ki véleményét a piacokról. A hashtag üzenete röviden csak #CallingABottom volt, ami annyit tesz, ‘itt az alja’ és mellé egy képet mellékelt, ami a Bloomberg üzleti portál Galaxy Crypto Indexének aktuális állását mutatja:

itt az alja

Novogratz, a Galaxy Digital Capital Management CEO-ja még májusban lépett partnerségre a Bloomberg portállal hogy egy USD alapú indexet hozzanak létre, amely a Bitcoin, Ethereum, Monero, XRP, Litecoin és ZCash árfolyamait követi.

Ez a BGCI chart… Szerintem tegnap megütöttük a minimumot. Újra érintettük a múlt évi csúcsok egyikét egy olyan gyorsulási ponton, ami elvezetett a masszív ralihoz/buborékhoz… a piacok szeretnek visszatérni a kitörési pontjukhoz… visszaléptünk a teljes buborék elejéig. #callingabottom

Azaz, a Galaxy Digital CEO-ja a BGCI 2017-es év közepi teljesítményére utal és azt érti ez alatt, hogy a piac visszament egészen a rali előtti szintekhez. Hogy miért is pozitív jel, a korábbi tőkepiaci kereskedő szerint az a válasz, hogy tökmindegy kriptókról vagy részvényekről van szó, a piacok szeretnek visszatérni a korábbi kitörési pontjaikhoz.

És mivel nem csak részlegesen tettek így, hanem visszatértek egészen a kitörés pontig, ez jelentheti az árfolyamok alját és újabb hiperbolikus görbe kezdetén állhatunk.

Novogratz többször is kifejezte el nem múló lelkesedését a kriptovaluták iránt, így a bikás tweetje nem kimondottan lepi meg azokat, akik ismerik őt. Ugyanakkor van mire építkeznie, ugyanis a Galaxy Digital nem sokkal korábban vált publikusan kereskedhető részvénytársasággá a torontói TSX Venture tőzsdén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük