Miközben minden emelkedik egy altcoin 36%-t vesztett értékéből

Második napja tart az árfolyam növekedés a kriptopénz piacon. A bitcoin és a vezető altcoinok egytől egyig jelentős árfolyam erősödésen vannak túl. Kivéve egyet.

Második napja erősödik gőzerővel a piac

Sok érme 10%-os, de még néhány akár 20% feletti árfolyam növekedéssel is büszkélkethetett az elmúlt 24 óra alatt. A sort jelenleg a bitcoin cash vezeti, mely tegnaphoz képest 50%-ot erősödött. Mögötte a litecoin viszi a második helyet, ami 21%-ot emelkedett tegnap óta.

A bitcoin eközben már az 5 ezer dollár feletti ellenállásokat teszteli, csak az elmúlt nap során 5%-t emelkedett. Ha tudja tartani a momentumot, akár a 6 ezer dolláros támaszhoz is eljuthat.

A cardano (ADA) és az EOS is szép teljesítményt nyújtott a maga 17%-os és 12%-os árfolyam emelkedésével a 24 órás grafikonokon.

A bitcoin cash riválisa, a bitcoin SV is 24%-ot ment tegnap óta. De a mémnek indult dogecoin is 30 százalék feletti pozitív árfolyam mutatott, ami azért nem rossz, egy viccnek szánt érmétől. Sőt, tegnap még Elon Musk is kiírta a Twitterre, hogy ez a kedvenc érméje.

Top 10 altcoinon kívül is erősödik minden, kivéve…

Talán egyetlen érme van jelenleg csak a piacon ami gyengélkedik, nem is kicsit. A felhő bányászattal foglalkozó Maximine Coin (MXM) 36%-ot vesztett az értékéből tegnaphoz viszonyítva.

Itt feltehetően csak annyiról van szó, hogy a befektetők realizálták a márciusi hozamot, ugyanis 700% feletti árfolyam emelkedésen van túl az altcoin az előző hónapban.

Maximine Coin

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük