Millionstarter (MST): a kriptovaluta növekedése garantált a társkereső alkalmazással

[FIZETETT TARTALOM]

Garantált növekedés egy társkereső szolgáltatással.

Szokatlan koncepció áll a legújabb magyar kriptopénz mögött, amely nem csupán egy online fizetőeszköz: célja egy olyan online közösségi hálózat kiépítése, ahol a tagok a döntéshozók, és egyetlen nagyvállalatnak sincs joga cenzúrázni az általuk közzétett tartalmakat.

Már meglehet vásárolni az új magyar kriptopénzt, amelyet a mögötte álló koncepció tesz különlegessé – mondta Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója. A token mellé egy innovatív közösségi platform is jár majd: a Facebookkal és társaival ellentétben a felhasználók által irányított, cenzúrázatlan és teljesen szabad véleménynyilvánítást fog képviselni.

Csak a leggyorsabbak juthatnak elsőként a legjobb áron az új valutához – a privát értékesítés ugyanis csak november 18-ig tart. A token gyorsan fogy, és egyre több a hazai és külföldi befektető.

“A magyar piacon már jelen lévő kriptovaluták többségével ellentétben a miénk mögött megalapozott háttér van. A tokeneladásaink nagy részét visszaforgatjuk az alkalmazás és a weboldal fejlesztésébe. Ilyen hátteret még egyetlen magyar kriptopénz sem kapott” – mondta Bándli, aki bízik abban, hogy az új közösségi hálózat használata külföldön is elterjed majd.

Egy hétköznapi emberek által működtetett közösség

“Maga a token a hajtóereje a Social Q nevű alkalmazásunknak: ez egy decentralizált, prémium közösségi/kapcsolatépítő hálózat, amelyet az MST token tulajdonosai működtetnek. Itt egyetlen cégnek sem lesz beleszólása az oldal irányításába, nincsenek kizárt profilok vagy blokkolt tartalmak. Te és mi közösen fogjuk irányítani az oldalt” – hangsúlyozza az alapító.

A közösségi hálózat mellett a Social Q koncepcióját a Date és Meet funkciók (Randizz és Találkozz) teszik teljesen egyedivé. A Date funkció az alkalmazás társkereső felülete, amely a Tinder és a hasonló ismert alkalmazások alternatíváját hivatott nyújtani.

“A kifejezetten erre a célra kifejlesztett mesterséges intelligencia rendszerünk nem fog teret engedni a kamu felhasználóknak, akik valaki más fotójának felhasználásával próbálnak megismerkedni” – ígéri Bándli.

A Meet funkció pedig segítené a felhasználókat abban, hogy hasonló érdeklődésű, hasonló gondolkodású emberekkel kapcsolódjanak össze, akár új üzleti és munkakapcsolatok kialakítása céljából.

Az alkalmazás egyéb figyelemre méltó funkciókat is kínál majd, mint például a titkosított chatet, a kriptotárcát és váltási funkciót, a WEB 3.0 böngészőt és a telefonbiztosítást.

Mi garantálja ennek a kriptopénznek az értékét? A közösségi hálózaton és társkereső oldalon az MST tokenekkel hirdetéseket lehet majd vásárolni vállalkozásoknak és magánszemélyeknek. Ezek a platformok tehát tovább növelik a token értékét, ahogyan a hirdetési bevételek és a társkereső oldal fizetős funkciói is.

Maga a közösségi hálózat azonban mindenki számára ingyenesen használható – jelentette ki Bándli, hozzátéve, hogy a token mellé egy éves visszavásárlási program is jár majd. Aki tokennel rendelkezik, az idővel bónuszokat kap majd. Emellett a valutát az alkalmazásban ingyen lehet másnak átutalni, csak akkor kell fizetni, ha a felhasználók átváltják más valutára.

Minden adott a sikerhez, hiszen a kriptovaluta híre nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is terjed. Maga az alkalmazás januárban lesz letölthető iPhone-ra és Androidra, de egy weboldalon is elérhető lesz. Bándi éppen ezért arra figyelmeztet: aki nem akar lemaradni, annak ajánlott a következő hetekben tokent vásárolnia.

 

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény/fizetett tartalom. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük