Minden kedden kriptopercek a Millásreggeliben

Már egy ideje nagy figyelemmel követjük a Millásreggeli keddenként tartott ‘Kriptopercek’ című adását, ahol Debreczeni Barnabás, a MrCoin.eu, Magyarország veterán kriptodeviza brókerének ügyvezetője foglalja össze az előző hét nap kriptós eseményeit.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

A műsor már jó ideje fut és akinek nincs ínyére az írott média, sokat vezet, kedvére való a rapid, egyéni véleménnyel átszőtt tudósítás a kriptogazdaság legfontosabb történéseiről, az mindenképp hangoljon rá kedd reggelente a Jazzy Rádió 90.9-es sávjára.

Az adások felvételről meghallgathatóak a Millásreggeli honlapján. A tegnapi bejelentkezés itt hallgatható meg:

A MrCoint sokunknak nem kell bemutatni. A 2013-ban indult bróker helyezte üzembe Magyarország első bitcoin ATM-jét, Debreczeni Barnabás a magyar kriptoközösség oszlopos és elismert tagja. Március elsején 420 altcoinnal bővítették érmekínálatukat, amiről mi is beszámoltunk.

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.