Nagyot nőtt a CoinCash

Egy év alatt a hazai kriptovaluta közösség állandó és megbízható szereplőjévé vált a CoinCash.

2017. szeptember 1-én indult a CoinCash, a piac kitörésének hónapjaiban, nem sokkal a valaha látott legmagasabb árfolyam szint elérése előtt. Kezdő startupként ennél szerencsésebb időzítést a piacra lépésre tervezni sem lehetett volna jobban. Bár kezdetben a tervük az volt, hogy főleg az online váltásra fókuszálnak, az ügyfelek igényei hamar a szolgáltatásaik bővítésére sarkallta a csapatot. Az első ATM-jét tavaly novemberben mutatta be a cég, mostanra pedig már öt automatát üzemeltet szerte az országban, így jelenleg a legnagyobb kriptovaluta ATM-hálózatot mondhatja magáénak.

“Ahogy a cég működésének első évében, úgy a továbbiakban is az ügyfeleink igényeire koncentrálunk. Az elmúlt hónapokban számtalan megkeresést kaptunk vidékről – ügyfeleink arról érdeklődtek, hogy mikor lesz elérhető a készpénzes váltás lehetősége Budapesten kívül is. Hosszas előkészületek után szeptember elején üzembe helyeztünk három új ATM-et, az egyiket Győrben, a másikat pedig Debrecenben, illetve bővítettük a Budapesten elérhető automatáink körét is egy, a Széll Kálmán téri ZING Burgerben kihelyezett ATM-mel. Rövid távú terveink között pedig szerepel további ATM-ek telepítése országszerte” – mondta el Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

CoinCash csapat egy szelete
A CoinCash team jobbról: Rátz Tibor, Lőrincz Barbara, Galántai Gábor, Mogyorósi Attila

Bár az idei év nem kedvezett azoknak, akik további árfolyam növekedésre számítottak, mégis a kriptovaluta piac mind magyar-, mind nemzetközi szinten egy érettebb fázisba lépett. Az árfolyam tavalyi évben tapasztaltakkal ellentétes mozgásai ellenére – inkább lejtmenetek váltották fel a felívelő szakaszokat – új, izgalmas projektek jelentek meg, amelyek a kriptovaluták mindennapi felhasználási lehetőségeinek terjedését segítik elő. Ez pedig újabb és újabb érdeklődőket vonz a kriptovaluták világába így segítve azok terjedését és a minél szélesebb körű adoptációt.

***Amennyiben bitcoin/ether/litecoin vásárlását tervezitek, forduljatok bizalommal a CoinCash csapatához.***

Honlap: https://coincash.eu/
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 (1) 998 9138
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/coincash.eu/

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük