Néhány nap maradt már csak az előértékesítésből

A tavalyi év vége felé indult a kimagasló sikereket elérő, elemzésekkel és kereskedéssel foglalkozó kriptoplatform, a Dash 2 Trade előértékesítése. Azt követően, hogy sikerült összegyűjteni a 4. előértékesítési szakasz célösszegét, a fejlesztők úgy döntöttek, megnyitnak egy 5. szakaszt is.

Az újonnan megnyitott szakaszban a D2T tokenek ára 0.0556 dollár, azonban a vásárlásra csupán néhány nap áll rendelkezésre. A listázás dátuma 2023. január 11, a mostani előértékesítés pedig január 10-én fog lezárulni.

Az eddigi elsöprő sikerekre tekintettel a Dash 2 Trade fejlesztői úgy határoztak, hogy erre az időszakra elérhetővé teszik a platform egyik legizgalmasabb eszközének bétaverzióját.

Előértékesítési pontozórendszer

A platform egyik legkülönlegesebb eszköze, az előértékesítési pontozórendszer. Ennek a segítségével a felhasználók pillanatok alatt el fogják tudni dönteni, mik azok a projektek, amikbe érdemes befektetni, és mik azok, amiket jobb elkerülni.

Hetente akár 20-30 új előértékesítés is megjelenik, azonban ezek közül csak csekélynek sikerül a listázásig eljutni. Azok azonban, amik eljutnak, gyakran több száz, vagy akár ezer százalék profitot is elérnek. Akik ezekhez a projektekhez még az előértékesítés kezdetén tudnak csatlakozni, azoknak a listázás idejére tetemes összeg üti a markát. Idáig egyetlen oldalnak sem sikerült ezt a területet kiaknázni, most viszont úgy néz ki a Dash 2 Trade-nek sikerülni fog.

A most kipróbálható indikátor segítségével te magad is ellenőrizheted az éppen elérhető előértékesítéseket. Látogass el a https://beta.dash2trade.com -ra, add meg az e-mail címed, és már használhatod is a platformot.

A főoldalon látni fogsz egy hosszú listát. Itt találhatod meg a “Dash Score” szerint sorrendbe állított, aktív, vagy frissen lezárult előértékesítéseket. A pontszámok mellett látható a gyűjtés lezárásának dátuma, a validálási eredmények, összegyűjtött összeg mértéke, közösségi oldal követőinek száma és a felhasznált blokklánc.

Ha szeretnél egy projektről többet megtudni, csak kattints a nevére, és már rendelkezésedre is áll, az összes elérhető adat. Megismerheted a tokenomikát, megtudhatod mi a fejlesztők célja, milyen közösségi mérőszámokkal rendelkeznek a fejlesztők és így tovább. Gyakorlatilag egyetlen helyen megtalálható az összes létező adat, ami csak rendelkezésre áll az összes frissen induló projektről.

Dash-2-Trade-Presale-analyzer-beta-04

A pontozás, vagyis a Dash Score több, különböző szempont súlyozott összesítéséből tevődik össze. Attól függően, hogy mit lehet tudni a csapatról, milyen a termék, mekkora a marketing kerete, hogy haladnak a fejlesztések és milyen a tokenomika, kerül végül megállapításra a 0 és 100 közötti pontszám.

Az eszköz hamarosan már csak azok számára lesz elérhető, akik rendelkeznek D2T érmékkel, és előfizetnek az oldalra. A mostani bétaverzió teszteléséhez viszont egy e-mail címen kívül nem szükséges mást megadni, ezért ez ideális alkalom arra, hogy meg tudd hozni a végső döntést a befektetéssel kapcsolatban.

A teljes szektorban egyedülálló a Dash 2 Trade kínálata

Ami igazán nagyszerűvé teszi a Dash 2 Trade-et, az az elérhető eszközök széles választéka. A most elérhetővé vált előértékesítési elemző csupán egyike a készítők által létrehozott indikátor-arzenálnak.

A platform például szignálszolgáltatóként is működni fog. A szignálok rövid üzenetek, amik általában egy azonnal végrehajtandó kereskedésre vonatkoznak.

Ezek az üzenetek általában tartalmazzák a kriptopénz nevét, illetve az ideális vásárlási/eladási/stop loss árfolyamot. Ha pontosan követjük az utasításokat, minden nap tetemes profitra tudunk majd szert tenni a szignálok segítségével.

A legtöbb szignálszolgáltató havidíjat kér, ami nem ritkán több száz dollár. A Dash 2 Trade ideális választás azoknak a befektetőknek is, akik elsősorban a napi kereskedésekben érdekeltek.

Szintén a különleges eszközök tárházát gazdagítják az élő piaci és társadalmi hangulatjelzések. Használatukkal azonnal értesülhetünk, ha egy érmével kapcsolatban megnő a közösségi médiában az említések száma.

D2T token vásárlása

Már sorakoznak a kriptotőzsdék

Egy érme listázása sokszor a projekt sorsát is eldöntheti. Minél több kriptotőzsdén válik elérhetővé egy token, annál több kereskedő tud majd belőle vásárolni. Ennek a tükrében jelentős siker, hogy a Dash 2 Trade fejlesztőinek 5 különböző kriptotőzsdével is sikerült leszerződni.

Első körben a Changelly Pro jelentette be a listázást, majd az LBank, BitMart végezetül a napokban lett nyilvánosságra hozva, hogy a Gate.io-n is elérhetők lesznek a D2T érmék. Utóbbi jelentős sikernek könyvelhető el, mivel a Coingecko összesítése szerint a Gate.io a 14. legnagyobb centralizált kriptotőzsde, napi 200 millió dolláros forgalommal.

A decentralizált tőzsdék szerelmeseinek sem lehet okuk a panaszra, mivel az 5. tőzsde aki csatlakozott a projekthez, az a Uniswap.

Ilyen háttérrel nem meglepő, hogy szakértők szerint, a D2T érmék ára akár a tízszeresére is emelkedhet hamarosan.

D2T token vásárlása

Erős közösség áll a Dash 2 Trade mögött

A Dash 2 Trade fejlesztői csapatának több tagja is dolgozott már korábban a Learn 2 Trade forex kereskedéssel foglalkozó platformon.

Ennek köszönhetően a befektetők az első pillanattól kezdve bizalmat szavaztak a fejlesztőknek. Ennek ékes bizonyítéka, hogy Dash 2 Trade már most rendelkezik egy 28,000 tagot számláló Telegram csoporttal, illetve egy 40,000 követővel rendelkező Twitter oldallal.

A megnövekedett érdeklődés mögött az állhat, hogy sokan inkább egy, a hétköznapok során használható eszközként tekintenek a Dash 2 Trade-re. Ez nem meglepő, mivel az elérhető eszközök használatával, hosszú távon jelentősen megnövelhetjük a sikeresen végrehajtott kereskedések számát.

Nem akarok lemaradni, mit tegyek?

Ha csatlakozni szeretnél, már nincs sok időd hátra. Mindössze néhány nap, és lezárul az előértékesítés meghosszabbított szakasza is.

Az előfizetésre váltható D2T érmék beszerzése viszont nem vesz többet igénybe néhány percnél. Nincs más dolgod, mint ellátogatni a már magyar nyelven is elérhető Dash 2 Trade weboldalra, és csatlakoztatni a kriptotárcádat.

Nem rendelkezek kriptotárcával? Nem gond! A Meta Maskon vagy a Trust Walleten pillanatok alatt tudsz regisztrálni. Ha ezzel megvagy, szükséged lesz még USDT (Tether) vagy ETH érmékre. Amennyiben nem rendelkezel velük az sem lehet akadály, mivel a projekt honlapján keresztül, bankkártyával tudsz belőlük vásárolni.

Amennyiben mobileszközről szeretnél vásárolni, még egyszerűbb dolgod van. Töltsd le a Trust Wallet alkalmazását, regisztrálj, majd a beépített böngészőn keresztül navigálj el a Dash 2 Trade oldalára.

Amennyiben ezzel megvagy, csak csatlakoztasd a kriptotárcádat, döntsd el mennyi D2T érmét szeretnél vásárolni, és kattints a vásárlás gombra.

Ezt követően nincs más dolgot, csak várni néhány napot. Miután az előértékesítés lezárult, tudod majd igényelni a tokeneket a honlapon keresztül.

Nem érdemes kihagyni

Az FTX-botrány rámutatott arra, hogy a megfelelő elemzések elengedhetetlenek a sikeres kereskedésekhez. Legyen szó rövid-, vagy hosszú távú befektetésről, a mélyreható elemzések elvégzése elengedhetetlen.

A Dash 2 Trade alacsony díjak mellett képes a piac összes igényét kielégíteni, így a megjelenését követően valószínűleg bekerül a legtöbb kereskedő fegyvertárába, és a hétköznapi kereskedések szerves részét fogja alkotni.

D2T token vásárlása