A NiceHash mostantól támogatja a ZCoin MTP algoritmusát

A NiceHash platform hashráta adok-veszek platform mostantól támogatja a ZCoin MTP algoritmusát. Sajnos az MTP hashráta értékesítés egyelőre csak Nvidia kártyákkal lehetséges a legfrissebb NiceHash Miner Legacy 1.9.0.15 verziónál.

Egyelőre pillanatnyilag nincs bányász, aki támogatná a ZCoin algoritmust a NiceHash-en, beleértve az AMD WildRig Multit is, mely időszakosan kivette az algót a friss verziójából. A CryptoDredge 0.17.0 miner ugyanakkor támogatja az algót, de nem a NiceHashen.

Meg kell jegyezni itt, hogy a ccminer mtp NiceHash fork a friss NiceHash Miner Legacy verzióban nem kimondottan stabil és megbízható. A jelentések szerint a GTX 1080 Ti-nél az első percekben semmi gond vele de egy idő után hibajelentéseket kezd el küldeni… Arra is volt példa hogy volt mikor már a kezdeteknél baj volt vele. Egyértelműen többet várt mindenki a NiceHash MTP támogatástól, de remélhetőleg harmadik fél bányászok hamarosan elkezdik információkkal és súgókkal elárasztani a bányászközösséget a stabil ZCoin bányászat érdekében a NiceHashen.

Bányásztass a NiceHashen. Olcsó hashráta tarifák az összes PoW coinra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük