Online.io bejelentette a roadmapjának 2018-2019-re vonatkozó részleteit

2018. április 27. – Az átlagos felhasználó számára a technológiai fejlődés és a vállalatok által követett üzleti modellek sok fejfájást okoznak. Jelenkorunk ingyenesnek vélt szolgáltatásai bosszantó hirdetésekkel érnek el bevételt, rosszindulatú csoportok kártékony szoftverekkel fertőzik a számítógépes rendszereket, ügynökségek és multinacionális vállalatok nyomon követik a felhasználóikat és adatokat gyűjtenek róluk amit busás összegekért áruba bocsátják megsértve ezzel a felhasználók személyes adat védelmére vonatkozó jogát.

A legfrissebb hírek a Facebook etikátlan adatgyűjtéséről és értékesítéséről kiváló példa arra, hogy miként sérül a felhasználói adatvédelem. A mai felhasználók ugyanakkor egyre felvilágosultabbak az internet használatában rejlő veszélyekkel. Az Online.io tökéletes megoldást kínál a fenti problémákra.

Az Online.io roadmapja

Az Online.io mögötti ötlet 2017. nyarán fogant. A fejlesztők hosszasan elemezték az ötlet megvalósíthatóságát és arra a következtetésre jutottak, hogy az ötlet nem hogy megvalósításra érdemes, de egyenesen kötelességük megvalósítani ugyanis alapvetően védi a felhasználók személyi jogait.

2018 első negyedévében az ötlet blokklánc alapú integrációjával telt. A platform megtervezése felhasználói felület, okos szerződés és honlap kivitelezés szempontjából szintén ekkor kezdődött.A második negyedévben a rosszindulatú malware programok elleni védelmem és a böngésző bővítmények fejlesztésével valamint az ICO jegyében fog telni. A nyomkövető szkript fejlesztésére szintén ebben a fázisban kerül sor.

2018 harmadik negyedévében kerül piacra a böngésző bővítmények béta verziója és az adatvédelmi szkript teljes verziója. A platform walletjének béta verziója szintén rendelkezésre fog állni a közösség tagjainak tesztelés céljából. A webes felület és az alfa verziójú wallet 2018 negyedik negyedévében kerül kiadásra amit rögtön követ a mobilos applikáció fejlesztése.

2019 első negyedévére elkészül az API SDK, további wallet védelem és plug in e-commerce architektúra fogja zárni a következő év első három hónapját. A 2. és 3. negyedévben a piaci fejlesztésekre és végső simításokra koncentrál a csapat, ahol nagy hangsúlyt fognak fektetni az adathalászat elleni védelemre, amit végül lezár az e-commerce megoldás 2019 utolsó negyedévében. Ekkor lesz a platform teljes ahol minden korábban beharangozott szolgáltatás elérhető lesz.

 

 

 

 

OIO token értékesítés

OIO a natív Ethereum ERC20 szabványú tokenje a platformnak kizárólag monetáris célokra kifejlesztve. A privát értékesítés 2018 június 15-én kezdődik, míg a fő ICO értékesítés július 10-én. A közösségi forrásgyűjtés során két és fél milliárd OIO lesz megvásárolható amelynek darabértéke 0.04 USD (0.00005ETH) lesz. A fő ICO értékesítés során 25% bónusszal lehet vásárolni ami 5%-al csökken minden elkövetkezendő 4 nap során a készlet erejéig vagy az értékesítés befejeztéig. A forrásgyűjtés során a támogatók által nem kikért tokenek el lesznek égetve értékmegőrzés végett.

Tudj meg többet az Online.io honlapján – https://online.io/

Az Online.io fehér könyve – https://online.io/public/downloads/OIO-Whitepaper.pdf

Kövesd az Online.io projektet Twitteren – https://twitter.com/OnlineIO_

Online.io Telegram csoport – https://t.me/OnlineIO

Facebook – https://www.facebook.com/Online.io/

Tudj meg többet az Online.io projektről a Mediumon – https://medium.com/online-io-blockchain-technologies

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.