Hogyan válhatsz operátorrá a DICE gazdaságan?

A DICE globálisan ismert kriptopénz projekt fejlesztéséhez közösségi bányászással gyűjtöttek forrásokat. Minden egyes DICE token egy 1024 bites sorozat előre meghatározott szabályaihoz igazodik. A tokeneket el lehet tárolni, majd később át lehet váltani fizikai termékekre, szolgáltatásokra és digitális tartalmakra kriptotőzsdéken keresztül.

Bányászok és operátorok 

A coinokat bányászattal állítják elő ahol a számítási kapacitás 1024 bites blokkok generálásához szükséges. Az így kibányászott blokkok adják a hiteles egységeket. Azok, akik a bányászati folyamatot végzik, bányászoknak nevezzük. A bányászok az egységek hitelesítése és az adatbázis fenntartása érdekében operátor entitásokba rendeződnek. 

Hogyan válhat valaki operátorrá a DICE gazdaságban?

Egy ilyen entitás szerepére jogosultak lehetnek

  1. vállalkozások,
  2. non-profit szervezetek,
  3. családok,
  4. magánszemélyek

egyaránt.

Ahhoz hogy valaki jogosult legyen az operátor státuszra, a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  1. az operátorok korlátolt felelősségű feleknek kell lenniük,
  2. garanciavállalóként kell eljárni a coin egységek hitelesítése során,
  3. végrehajtó entitásként kell funkcionálnia a kapcsolódó kriptovaluta egységek tulajdonjogi követelései során,
  4. fenn kell tartania az adatbázist a hash-el minden ismert társult DICE entitásnak az ahhoz kapcsolódó digitális címek irányába,
  5. jóvá kell hagynia hitelesítő üzeneteket és külső felhasználóktól származó tulajdonosi követeléseket.

Milyen funkciókat lát el az operátor a DICE ökoszisztémában

Az operátori státusz igen jövedelmező a DICE ökoszisztémában mivel gyorsan lehet számítási kapacitást befektetéssé konvertálni. Az operátor mindenek fölötti érdeke, hogy minél több coin legyen gazdasági forgalomban.

Az operátornál vannak a kriptopénz tulajdonosainak címei is. Ez segít megőrizni a bányászok érdekeit még akkor is, mikor az operátorok megszűnnek funkcionálni. Ugyanakkor csak a DICE egységek prototípusai érhetők el az operátorok számára a nyers coin egységekkel szemben.

Mialatt a bányászok bányásznak és coint generálnak, az operátorok feladata, hogy összekapcsolják a forrásra váró vállalkozásokkal. Tulajdonképpen az operátorok generálják a coint és fektetnek be különböző projektekbe. A kriptopénz ökoszisztémájában bárki rendelkezhet bányász és operátor szereppel az útmutatók és szabályok betartásával. Az operátorok befektetőként frissen bányászott kriptopénz egységekben részesülnek.

Az ICO értékesítés 2017-ben elérte a megdöbbentő 5.6$ milliárd dollárt, a DICE bevezetése vállalati projektek támogatására adományok nélkül új ígéretes alternatívaként kínálkozik. A befektetések támogatásához a befektetőknek számítási kapacitásra van szükségük. Az operátorok létfontosságú szerepet töltenek be a számítási kapacitás frissen bányászott coinjainak egységre váltásában a vállalkozások támogatása érdekében.

Kétségtelenül a projekt sikere az operátorok és a bányászok vállán nyugszik mindegyik végezve a dolgát kommunikációs protokollján belül és a coin értékének növelésében.

Ha többet szeretnél megtudni, keresd fel a https://dice.money/ oldalt.

A fehér könyvet itt találod: https://dice.money/docs/Dice_Money_Whitepaper.pdf

Médiakapcsolat:

Név:   Dilip Chandar

E-mail:    contact@dice.money

Honlap: www.dice.money

Telegram: https://t.me/DICEMoney

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a közleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.