Még két hét és jön az orosz digitális pénz szabályozás

Az orosz Duma parlament a következő két hétben elfogadja az ország első digitális pénz szabályozását, jelentette a TASS állami hírügynökség egy magas rangú pénzügyi tisztviselőre hivatkozva.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

Az orosz Alexei Moiseev pénzügyminiszter elmondta, már a Duma előtt a digitális eszközök szabályozásáról szóló törvény és várhatóan a következő két hétben elfogadásra kerül.

Moiseev hozzátette, a törvényhozás ettől független szabályok alá veti az elsődleges tokenkibocsátásokat (ICO), amit a crowdfunding, azaz a közösségi forrásgyűjtésről szóló törvényben fognak szabályozni.

Oroszországban ezzel két kriptovalutákról szóló törvény is elfogadásra kerülhet, jelentette Moiseev.

Vlagyimir Putyin elnök már tavasszal kiadta, hogy a helyi országgyűlésnek 2019. július 1-éig el kell fogadni egy kriptovalutákat szabályozó törvényt, ami a friss jelentés alapján tartható lesz.

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.