A Paxful új bitcoin widget alkalmazásával mindenki a saját virtuális bitcoin boltjában kereskedhet kriptopénzzel

A Paxful új bitcoin widget alkalmazást dobott piacra, amivel bárki vásárolhat bitcoint azonnal világszerte. Több mint 300 fizetési mód közül lehet választani az új alkalmazásban, ami bármely weboldalra vagy blogra beilleszthető. A bevezetés kapcsán a Paxful most 10 bitcoint oszt szét az újonnan csatlakozók között.

A Paxful új bitcoin widget alkalmazás mindenkinek elérhetővé teszi a bitcoin vásárlást

Az új Paxful alkalmazása beilleszthető weboldalak és blogok mellett Youtube csatornára, mobil applikációba, email levelező listába vagy akár Facebook oldalra is. A segítségével pedig azonnal kialakíthatja mindenki a saját virtuális bitcoin boltját.

Paxful virtuális bitcoin boltokA virtuális bitcoin boltok elterjedését a Paxful most azzal szeretné elősegíteni, hogy 10 bitcoint ajánlott fel azok számára, akik regisztrálnak a szolgáltatásra és legalább egy értékesítést hajtanak végre az új bitcoin widget segítségével.

“Másfél évig tanulmányoztuk a rendszert és minden pontot figyelembe vettünk, ahol az először vásároló ügyfél elakadhat. Ez a dolog egyszerűen csak működik. Ráadásul ez egy nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára, hogy bővíthessék tevékenységi körüket. ” Nyilatkozta Ray Youssef, a Paxful egyik alapítója.

Az új bitcoin widget könnyen kezelhető mind a vevő mind az eladó oldaláról

Az ügyfelek, akik a bitcoin widget segítségével vásárolnak, azonnal hozzá kapcsolódnak a bitcoin eladók világméretű hálózatához. Csak a kívánt devizanemet, bitcoin mennyiséget és fizetési módot kell megadni és azonnal elérhetővé válnak az eladók. Ez a három lépéses folyamat jelenti a Paxfult igazán könnyű használhatóságát. Sosem volt ennél egyszerűbb bitcoinhoz jutni.

Paxful bitcoin widget“Sok programmal ellentétben, a Paxful lehetőséget nyújt a widget házigazdáinak is a passzív, azonnal és globális jövedelemszerzésre. Ahelyett, hogy több ezer dollár költünk marketing tevékenységre, hogy az alkalmazást népszerűsítsük, ezt a pénzt most felajánljuk azoknak akik legalább 10 dollár összegben használják a szolgáltatást.” Mondta el Artur Schaback, a Paxful másik alapítója.

A Paxful a virtuális bitcoin boltokhoz egyedi linkek, hirdetéseket és gombokat ajánl, amiket személyre lehet szabni, így népszerűsítve a bitcoin vásárlásra alkalmas hely elérhetőségét.

Az akció február 10-éig tart, ekkor fognak 10 bitcoint kisorsolni azok között, akik éltek a Paxful bitcoin widget adta lehetőséggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük