A Playbetr lett a Paris Saint-Germain exkluzív online sportfogadási partnere Latin-Amerikában

A Paris Saint-Germain exkluzív hároméves regionális partnerségi megállapodást írt alá a www.Playbetr.com márkával, Latin-Amerika egyik vezető online fogadási szolgáltatójával. A párizsi klub napjainkra Latin-Amerika egyik legnépszerűbb klubjává vált, különösen Brazíliában, ami több korábbi és jelenlegi játékosának a szülőhazája. A Playbetr így kíván a világ egyik legbefolyásosabb sportklubjának Latin-Amerikában növekvő népszerűségéből profitálni és kizárólagos marketingjogokat biztosítani felhasználóinak.

Az üzlet részeként a Playbetr profitálni fog a latin-amerikai közönséget célzó Digital Overlay® technológia telepítéséből is, ami a Parc des Princes stadionba vezetnek be. Az innovatív rendszer az első ilyen jellegű Franciaországban és segítségével földrajzilag lokalizálhatóvá válnak a pályán lévő LED-képernyőkön megjelenő hirdetések, és ezáltal az üzeneteket a műsorszolgáltató közönségéhez lehet igazítani.

A Playbetr a partnerség keretében a Parc des Princes stadionban játszott hazai meccsek VIP ülőhelyeit is igénybe veheti, felhasználói és alkalmazottai részt vehetnek a klublegendák találkozóin, szignózott mezekben és emléktárgyakban részesülhetnek, privát rendezvényeken vehetnek részt és úgynevezett “pénzért nem megvásárolható” élményekben részesülhetnek. Sőt, a Playbetr hozzáférést kap a Paris Saint-Germain digitális platformjaihoz is, beleértve a játéknapi különleges ajánlatok népszerűsítését. A fogadási platform emellett magasabb oddsokat biztosít ügyfeleinek a Paris Saint-Germain mérkőzésekre és együttműködik a klubbal közösen kidolgozott speciális promóciókban.

„Örömmel üdvözöljük a Paris Saint-Germain családban a a Playbetr-t, mint a klub első hivatalos latin-amerikai fogadási partnerét” -nyilatkozta a Paris Saint-Germain partnerségi igazgatója, Marc Armstrong. „Hisszük, hogy a Playbetr ideális partner lesz a klub számára és együtt képesek leszünk a gyorsan növekvő latin-amerikai rajongótáborunkkal elmélyíteni és új szintre emelni. A Paris Saint-Germain és a régió játékosainak egyedülálló vonzereje miatt a klub tökéletes platform a Playbetr számára márkájuk fejlesztésére.”

Marvin Jones, a Playbetr marketing igazgatója hozzátette: „Büszkék vagyunk rá, hogy világgá kürtölhetjük partnerségünket a világ legelitebb és legizgalmasabb futballklubjával. A futballban, akárcsak a fogadásokon, a teljesítmény elsődleges. A Paris Saint-Germain szolid hírnevet épített ki magának ha kiválóságról van szó a pályán és azon kívül is, és örömmel álluk neki a márkabefolyásukat még tovább növelni szerte a világon.”

Mit kell tudni a Paris Saint-Germain klubról?

A Paris Saint-Germain futballklubot 1970-ben alapították, 2020-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. Mióta a QSI 2011-ben megvásárolta a klubot, óriási átalakuláson ment keresztül, és a világ egyik vezető futballklubjává és globális sportmárkájává vált. A klub mindössze tíz év alatt 27 trófeát nyert, összesen 43-at a fennállása során, ezzel Franciaország legsikeresebb futballklubja. A Paris Saint-Germain számos nagyszerű játékost vonzott, megfordult itt Ronaldinho, Beckham, Ibrahimovic, jelenleg pedig Neymar Jr és Mbappé a két legnagyobb játékosa, akik mindketten a világ legjobb négy játékosa között szerepelnek. A klub nemzetközi népszerűsége egyben lankadatlanul növekszik. Jelenleg a világ egyik legkövetettebb klubja, mindössze tíz év alatt a nulláról több mint 100 milliós közösségi média követőtábort épített fel. Ez az úttörő jellegű sportklub – ahol férfi labdarúgás, női labdarúgás, kézilabda és a judo is megfér egymás mellett – az egyik első olyan sportklub volt a világon, ami 2016-ban felismerte az e-sportokban rejlő potenciált. A közösségnek való visszaadás alapvető fontosságú a klub számára, ennek példája, hogy drasztikusan növelte az alapítványi kapacitását, ahol széles körű programok keretében hátrányos helyzetű fiatalokat támogatnak.

A Playbetr-ről

A Playbetr egy vezető kriptovalutára fókuszáló sportfogadási és kaszinó portál, amely a legjobbat kínálja az online szórakoztatás terén. A Playbetr-en havonta több mint 50 000 mérkőzés előtti és 30 000 élő fogadást kínál, amihez jön több mint 30 szolgáltató 1500 kaszinójátéka. A Playbetr közösség a világ egyik leggyorsabban növekvő online játékközössége, versenyekkel, jackpotokkal, rake versenyekkel, bónuszokkal és gáláns promóciókkal. Próbálja ki a www.Playbetr.com oldalát még ma!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük