A Poloniex kivezeti a fedezeti és hitelezési termékeit

Az egyesült államokbeli ügyfeleknél. Emellett a Poloniex három digitális eszközt is delistáz, áll egy mai közleményben.

A Poloniex kriptotőzsdét még 2014-ben alapították és kezdetben egy kriptó – kriptó tőzsdeként indult, azaz, hagyományos fizetőeszközökkel nem lehet rajt kereskedni. 2018-ban a céget felvásárolta a dublini Circle 400 millió dollárért. A Coin Market Cap adjusztált kereskedési volumene alapján a 38. legnagyobb kriptotőzsde.

A közlemény alapján a fedezeti és hitelezési termékek kivezetése az év végéig befejeződik. A lépésre azért van szükség, hogy a vállalat megfeleljen minden szabályozási követelménynek nem csak az Egyesült Államokban, de világszerte. A közlemény nem részletezi hogy pontosan mely direkt szabálynak szeretne megfelelni.

A három kivezetésre kerülő kriptopénz pedig a Synereo (AMP), Expanse (EXP) és Gnosis (GNO) lesz, amire október 10-én kerül sor. Az ügyfeleket arra kérik, a dátumig váltsák át vagy utalják ki külsős walletbe a szóban forgó kriptoeszközöket.

Júliusban a delaware-i igazságügyi hivatal nyomozást tartott a Poloniexnél, pontosabban a tőzsde közösségi médiájánál és ügyfélszolgálati számláin mivel az ügyfelek folyamatosan panaszkodtak a cég ügyfélszolgálatára amiért kizárásra kerültek a saját számláikról.Májusban a cég felszólította az ügyfeleket, hogy 14 napon belül hitelesítsék a számláikat máskülönben a számláik befagyasztásra kerülnek.

Az ügyfelek a Poloniex nem hivatalos subredditén is panaszkodtak arra panaszkodva, hogy a számláikon elhelyezett letétek hiányoznak, vagy nem tudják átutalni. Egy kommentelő annyira kikelt hogy inkább zárolta a számláját a Poloniexnél.

Januárban a Poloniex felhasználók arra panaszkodtak a cég subredditén, hogy nem jelenik meg a letétjük a számláikon mikor törölnek egy megbízást. Az egyik user ezt írta:

Amikor törlök egy nyitott megbízást, visszatérítésre kerül az eredeti USDT érték. Általában az elkölteni kívánt összeg visszatérítésre kerül az egyenlegemre de a mai napon észrevettem, hogy minden egyes alkalommal mikor törlöm a megbízásom, a “Becsült egyenleg értéke” (LETÉTEK & LEHÍVÁSOK) kisebb és kisebb lesz és soha nem tér vissza az eredeti értékre.

Hasznosnak találod a munkánk? Kérjük, támogass minket!

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC

Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.