Pozitív mintát találtak az XRP és az Ethereum altcoinoknál, ami 1252%-os növekedést hozott

Egy kripto szakértő közelgő ármozgást figyelt meg, amely a 2017-es XRP növekedéséhez hasonlóan jelentős emelkedést hozhat. Ez a növekedés várhatóan az Ethereum altcoinokra, például az RCO Finance-re (RCOF) is kiterjed.

Ahogy a kripto bikapiac folytatódik, érdemes megvizsgálni, hogy ez az XRP árjóslat valóra válik-e.

Ez az írás az XRP és az RCOF lehetséges emelkedésének kilátásait tárja fel.

Egy elemző az XRP 1252%-os növekedésének lehetséges megismétlődését jósolja 2017-ből

A Blockchain Backer, egy ismert kripto YouTuber és elemző, rámutatott egy lehetséges bullish minta ismétlődésére, amelyet 2017-ben figyelt meg az XRP grafikonján.

Az elemző a Ripple által birtokolt coin és a kripto piac összértéke közötti viszonyt elemezte. A TOTAL/XRPUSD grafikon segítségével illusztrálta állítását, amely az XRP árát követi a teljes kripto piaci kapitalizációval szemben.

A jelentések szerint a grafikon akkor mutat növekedést, amikor a teljes kripto piaci érték nő, míg az XRP értéke csökken, vagy amikor az XRP növekszik, de a teljes kripto piaci kapitalizáció még jobban nő. Szintén növekedést mutat, ha az XRP értéke nagyobb mértékben zuhan, mint a teljes kripto piaci kapitalizáció.

Az elemző megállapításai szerint a grafikon 2023 júliusában kezdett emelkedni, amikor a Ripple coin ára 0,93 dollárról csökkent, amit 2023. július 13-án ért el. Ez azt jelzi, hogy az XRP elmaradt ebben a bikapiaci ciklusban más digitális eszközökhöz, például a Bitcoinhoz (BTC) képest, amely már új csúcsot ért el.

Azonban az XRP alulteljesítése véget érhet, miután a grafikon vonala újra teszteli az ötmilliárd dolláros ellenállási szintet, amely korábban az XRP 2017-es emelkedése előtt jelent meg. Bár az XRP kezdetben alulteljesített a 2017-es kripto bikapiac első felében. Végül 1252%-os növekedést ért el, 0,24 dollárról 3,31 dollárra ugorva 2017 decembere és 2018 januárja között.

Ha a történelem ismétli önmagát, a Ripple XRP-je ebben a ciklusban akár 6,63 dollárt is elérhet a jelenlegi 0,49 dolláros árfolyamról.

Az RCO Finance bemutatja a Robo-advisort, hogy segítse a befektetőket

Az RCO Finance egy DeFi kereskedési platform az Ethereumon, amely lehetővé teszi különböző digitális eszközök, például derivatívák, Bitcoin és Ethereum ETF-ek, részvények és valós eszközök, részvények közvetlen beszerzését kriptovaluták használatával.

Ez a funkció lehetővé teszi a befektetők számára, hogy több eszközzel kereskedjenek és bővítsék portfóliójukat. Anélkül, hogy kripto eszközeiket fiat valutára kellene váltaniuk.

A platform emellett egy AI-alapú kereskedési eszközt is kínál, amit robo-advisornak hívnak. Ez az erős segédeszköz gépi tanulási technológiát használ, hogy felismerje a piaci trendeket, azonosítsa a befektetési lehetőségeket és végrehajtsa a kereskedéseket a befektető érdekében.

Például az AI modell képes meghatározni, mikor van itt az ideje egy részvény, például az NVIDIA vásárlásának vagy eladásának, mivel képes olvasni a piaci dinamikát és reagálni ezekre az adatokra.

A befektetők az RCOF tokenjeiket a platform likviditási pooljában helyezhetik el, hogy likviditást biztosítsanak a kereskedési párokhoz, és magas hozamokat érjenek el. Az automatikus piacalkotó rendszer (AMM) révén a felhasználók jutalmakat kapnak a biztosított likviditásért. Ez csak egy a sok lehetőség közül, amely passzív jutalmakat kínál az RCO Finance korai befektetői számára.

rcof token

Az RCOF előértékesítése hatalmas rekordot dönthet az Ethereum altcoinok között

Bár olyan altcoinok, mint a Solana (SOL), Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) már ismertséget szereztek maguknak az Ethereum blokkláncon. Az RCO Finance RCOF tokenje a következő a sorban, hogy hasonló sikereket érjen el.

A Blockchain Backer XRP-re vonatkozó előrejelzéséhez hasonlóan az RCOF is jelentős növekedést mutathat, ahogy megkezdődik az előértékesítése. A token jelenleg az előértékesítés első szakaszában van, egy kezdeti szakaszban, mielőtt hatalmas növekedést érne el.

Jelenleg 0,0127 dolláros áron kereskedve, az RCOF akár 3000%-os növekedést is elérhet, amikor tőzsdére kerül. A token tőzsdei árfolyama várhatóan 0,4 és 0,6 dollár között lesz. Az elemzők szerint az RCOF akár az 1,00 dolláros szintet is meghaladhatja, felülmúlva az XRP vagy más Ethereum altcoinok növekedési becsléseit ebben a ciklusban.

Valójában egy 1000 dolláros befektetés az RCOF-be akár 50 000 dolláros hozamot is hozhat a bevezetéskor, új nyereséges korszakot nyitva a befektetők számára. Érdekesség, hogy a résztvevők nem kötelesek személyes adataikat megadni a KYC keretében a platform használatához vagy az előértékesítésben való részvételhez.

Az RCO Finance (RCOF) hitelességének igazolása érdekében alapos auditot végeztek rajta a SolidProof – egy elismert blokklánc-biztonsági cég – szakemberei.

További információ az RCO Finance (RCOF) előértékesítésről:

Látogasd meg az RCO Finance Előértékesítés oldalát

Csatlakozz az RCO Finance Közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***