Próbáld ki te is, hogy milyen a bitcoin bányászok élete!

Szeretnél bitcoint (BTC) gyűjteni, de félsz belépni egy bitcoin gyűjtő játékba? Esetleg nincs rá pénzed? Érdekel, hogy milyen lehet egy bitcoin bányász élete? Egy új játék segítségével most megtudhatod, hogy milyen bányásznak lenni.  

Újabb kriptovalutával kapcsolatos játék látott napvilágot. Ez pedig nem más, mint a „Bitcoin Collector”, melyet az Oxygenjacket készített. A játékban egy bitcoin bányász vagy, akinek meg kell védenie a BTC-it a bankoktól, miközben futva, ugrálva, létrán mászva és ládákat kinyitva kell bitcoint gyűjtened. A csavar a történetben viszont az, hogy még repülő fiat pénzekkel és FUD-dal lövöldöző medvékkel is harcba kell szállnod.

Fontos a közösség véleménye

A játék kitalálója azt nyilatkozta, hogy neki körülbelül három-négy hónapjába telt mire azt végigjátszotta. A közösség véleményét is kikérte vele kapcsolatban, akik már elküldték visszajelzésüket az alkalmazás esetleges hibáiról. Egy felhasználó tanácsára például a FUD színét megváltoztatták, így a jövőben az piros lesz. A Guarda Wallet azt is javasolta, hogy a ládák helyett egy halom blokk legyen, “végül is csákánnyal bányászol”. A játék még csak a Google Play Áruházban érhető el, ahol eddig nyolc felhasználótól kapott 5-ös értékelést. A jövőben természetesen érkezik az iOS verzió is. Az Oxygenjacket azt mondta, hogy az Apple évente 100 dollárt kér, ha valaki az App Store fejlesztője akar lenni és mivel még csak egy hobbiról van szó, jelenleg ezt nem engedheti meg magának.

Ennek ellenére a játék bárki számára ingyenesen letölthető és még reklámokkal sincs teletömve. Tíz nappal ezelőtt, amikor a játék még fejlesztés alatt állt, az Oxygenjacket kijelentette:azt akarom, hogy annyi emberhez jusson el a játék, amennyihez csak lehet, ezért megkérdeztem a közösséget a pénzszerzés módjáról is.  Azt mondták, hogy a hirdetés egy nagy szívás, a fizetős játékok pedig a normál embereket kirekesztik (habár nagy anyagi haszonnal jár). Egy olyan lehetőség hozzáadására gondoltam, amely egy cím vagy Patreon útján támogatja a játékot.” Egy felhasználó a fizetős opcionális szolgáltatások illetve digitális elemek bevezetését javasolta.

A közelmúltban számos különböző kriptovilághoz köthető játékot fejlesztettek, amelyek azon túl, hogy szórakoztatóak, még a kriptovaluták megismeréséhez is hatalmas segítséget nyújtanak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.