További Bitcoint vásárolt a Microstrategy, felrobbanhat a Shiba Inu és a Raboo?

A múlt hónapban a Microstrategy, mint az üzleti intelligencia úttörő vállalata 122 Bitcoinnal gyarapította eddig is tekintélyes Bitcoin-állományát. A szakértők úgy vélik, hogy a Microstrategyhez hasonló vállalatok vásárlásai jelentős szerepet kaphatnak a Bitcoin árfolyamának alakításában. A kriptoszféra másik szegmensében pedig továbbra is nagyszerűen teljesít a Raboo előértékesítési kampánya, mely összefüggésben lehet a Shiba Inu felkészülésével a következő bikapiacra.

Bitcoin: hogyan vásárolja az eszköz teljesítményét a MicroStrategy?

A legutóbbi vásárlásával már 214 400 darab BTC-t tesz ki a MicroStrategy állománya, mely mai árfolyamon nagyjából 14 milliárd dolláros értéket képvisel. A hír pozitív hangulatot váltott ki a piacból, a világ vezető kriptovalutája az elmúlt hetek csökkenő tendenciáját követően ismét megindult felfelé.

A cikk írásakor a Bitcoin BTC Price BTC Price árfolyama 63 000 dollár felett található, az elmúlt 24 órában több, mint 6%-os értéknövekedést mutatott be. Az elmúlt héten látott jelentős korrekció után félő, hogy a Bitcoin árfolyama benéz még az 55 000 dolláros támasz alá, biztonsági hálót pedig az 51 530 dolláros szint jelenthet. Amennyiben azonban kilábalt a BTC a csökkenő trendből, akár 66 250 dollárig is emelkedhet. Ezt követően a 69 150 dollár jelentheti a következő megállót, míg a csúcsot 92 190 dollár környékére teszik.

Shiba Inu: elég lesz ez a lendület?

A legtöbb altcoinhoz hasonlóan a Shiba Inu is meredek értékcsökkenésbe kezdett a Bitcoin 2021-es csúcsdöntése után. Ennek ellenére a mögötte álló csapat nem adta fel, fejlesztett és most már több, mint 112 millió dollár értékben van nyitott kontraktus (OI) az eszközön.

A Shiba Inu körüli pozitív hírek ellenére még mindig számos bizonytalanság lengi körül a második legnagyobb mémcoint. Az elmúlt héten 8,7%-kal csökkent értéke, jelenlegi 0,00002478 dolláros árfolyama és 14,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával a 11. legnagyobb kriptovaluta.

Raboo: készen áll a robbanásra a feltörekvő mémcoin?

A Raboo nemrégiben jelent meg a piacon, mint egy úttörő mémcoin, mely zökkenőmentesen ötvözi a SocialFi és a mesterséges intelligencia technológiáját a blokkláncon. Ez az innovatív fúzió páratlan előnyökkel kecsegtet a kereskedők és a mémcoin-rajongók számára, mely során végtelen hozamra lehet szert tenni az AI-generált mémekkel.

A felhasználók elköteleződésére és a közösségépítésre nagy hangsúlyt fektetve a Raboo szórakoztató feladatok elvégzése után kínál jutalmat a felhasználók számára. A projekt előértékesítési kampánya jelentős sikereket aratott eddig is, a készlet felét értékesítették és több, mint 1 millió dollárt gyűjtöttek össze. Az RBT tokenek árfolyama 0,0042 dolláron forog, mely a kezdetek óta több, mint 140%-ot emelkedett. Szakértők szerint a Raboo lehet a következő 100-szoros növekedést bemutató kriptovaluta.

Következtetés

A Bitcoin és Shiba Inu szerepe kétségtelen a kriptovaluta-piac alakításában, a MicroStrategy jelenléte is rendkívüli optimizmusra ad okot. Ennek ellenére a következő bikapiacon a narratívákat az olyan innovatív projektek alakíthatják, mint a Raboo, mely készen áll arra, hogy a piac vezére legyen.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez az alábbi linkre kattintva!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***