A Raffle Coin (RAFF) előértékesítése felkeltette a DOGE és SHIB rajongók figyelmét a felezés előtt

Számos új és ígéretes kriptovaluta projekt jelenik meg a bikapiac közeledtével, melyek dinamikus, vonzó és magas hozamokat ígérnek. Ennek eredményeként a bálnák és a cápák radarján ott szerepel a Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC), a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), ugyanakkor készek a feltörekvő trendeket is követni.

Az egyik ígéretes új projekt a Raffle Coin (RAFF), mely platform és token már most óriási érdeklődést váltott ki a befektetők és felhasználók körében. Jelenlegi ára 0,02 dollár, mely imponáló a DOGE és SHIB tulajdonosok számára is. Ezek a befektetők azt jósolják, hogy a RAFF uralhatja a következő években a kriptopiacot.

A felezés után várhatóan visszapattan a Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) a világ legnépszerűbb kriptovalutája, mely az elmúlt hét napban 14,41%-os veszteséget szenvedett, árfolyama pedig 65 000 dollár alá süllyedt. A közelmúltbeli visszatérése ellenére a szakértők úgy vélik, hogy az erős ETF beáramlás és a közelgő felezési esemény új magasságokba emelheti a világ vezető kriptovalutáját. A felezés egyesek szerint a többi kriptovalutára is hatalmas hatással lesz.

Miközben a befektetők a bikás trendre várnak, a Bitcoin-holderek már most a Raffle Coin-ba (RAFF) fektetnek, hiszen tudják, hogy az előértékesítési szakaszban lévő projekt immunis a volatilitásra, és a korai befektetők számára jelentős nyereséget generálhat.

A DOGE és SHIBA tulajdonosok átvándorolnak a Raffle Coin-ba (RAFF)

A CoinMarketCap adatai szerint a SHIB árfolyama 165%-ot emelkedett az elmúlt 30 napban. A heti grafikonok ugyanakkor azt sugallják, hogy a felfelé irányuló lökéshullám véget ért, a profitrealizálás pedig megkezdődött. A Shiba Inu (SHIB) tulajdonosai a Raffle Coin-ba (RAFF) vándorolnak át.

A Dogecoin (DOGE) árfolyama 0,14 dolláron áll a múlt heti 21,68%-os esést követően. A DOGE-befektetők nem lehetnek ugyanakkor csalódottak, hiszen az elmúlt hónapokban hatalmas nyereségeket értek el. Egyesek szerint a DOGE-ban rejlő potenciál még kitart, ugyanakkor számos befektető már most a pozíciók zárása mellett döntött, a realizált nyereséget pedig a Raffle Coin (RAFF) előértékesítésébe helyezik át.

Ezért érdemes a Raffle Coin-ba (RAFF) befektetni

A Raffle Coin (RAFF) egyedülálló, innovatív és rendkívül jövedelmező. A platform kivételes befektetési lehetőségeket kínál, ahol a felhasználók különböző nyereményjátékokra iratkozhatnak fel, és olyan díjakkal gazdagodhatnak, mint autók, ruházat vagy nyaralások.

A RAFF jelenlegi ára 0,02 dollár, ez pedig óriási érdeklődést váltott ki a kriptopiac szereplőiből, hiszen a DOGE és SHIB befektetői is hisznek benne. A befektetők azt remélik, hogy élve ezzel a jutányos árral, rengeteg RAFF-tokenhez juthatnak hozzá.

Mivel a Raffle Coin (RAFF) az előrejelzések szerint a Bitcoin-felezés után hatalmas megtérüléssel kecsegtet, a szakértők szerint érdemes még most élni az előértékesítés adta lehetőséggel, hiszen ez kétségkívül egy ígéretes projekt.

Tudj meg többet a Raffle Coin (RAFF) előértékesítéséről, és látogass el a weboldalra ide kattintva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***