A korrekció közepette a Raffle Coin 25-szörös megtérülést kínál – érdeklődnek a ZEC és a BNB befektetői

Jelentős csapást mértek a kriptopiacra, miután a Bitcoin egy nap alatt 5-7%-ot vesztett értékéből. Más érmék, mint például a Zcash és a Binance Coin követték a világ vezető kriptovalutáját, csak súlyosabban. Sok befektető aggódik, ugyanakkor a Bitcoin felezési eseménye itt van a nyakunkon, ez pedig számos lehetőséget teremt a kellően alapos befektetők számára.

A Raffle Coin előértékesítési kampánya továbbra is tündököl, lehetőséget adva a Zcash és a Binance Coin befektetőinek, hogy 25-szörös megtérülést érjenek el a viszontagságos idők ellenére.

A Zcash nagy hangsúlyt fektet az anonimitásra

A Zcash egy decentralizált és nyílt forráskódú kriptovaluta, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzügyi információkat bizalmasan tároljanak és kezeljenek tranzakcióik futtatása közben. A Zcash hálózata a Bitcoinéhoz hasonló forráskódot használ, ez teszi lehetővé a tranzakciók megerősítését.

Az adatvédelemre összpontosító projekt különösen a zk-SNARK használatával vált népszerűvé, mely zero-knowledge bizonyítékokat használ. Ezek teszik lehetővé a blokklánc csomópontok számára a tranzakciók érvényesítését a felhasználói adatok tudta nélkül. A Zcash árfolyama 2024-ben kimondottan jól teljesít, jelenleg 22,70 dollár körül mozog. A mostani korrekció közepette azonban a token tulajdonosok új alternatíva után néztek, így jött képbe a Raffle Coin, mely forradalmasítja az online nyereményjátékokat decentralizált platformján.

Szilárd maradt a Binance Coin, és ellenáll

A BNB BNB Price BNB Price az egyik legnagyobb kriptovaluta a piacon. A Binance kriptotőzsde natív kriptovalutája az egyik legmegbízhatóbb kriptotőzsde hátszelével rendelkezik, e mellett pedig a BNB jól integrálódott a Binance ökoszisztémájába, mely hitelességet és szilárd alapot biztosít számára.

Míg a Bitcoin hanyatlása rosszul érintette átfogóan a kriptopiacot, addig a BNB-nek sikerült ellenállnia a korrekciónak és rendkívüli teljesítményt nyújtott. A BNB árfolyama jelenleg 559 dollár, a Bitcoin-felezés után pedig további növekedésre számítanak a befektetők. Ugyanakkor azok a befektetők, akik profitot szeretnének realizálni a BNB teljesítményén, már elkezdtek áttérni a Raffle Coin kampányára, melynek tombolarendszere és azonnali kifizetési funkciója rendkívül tetszetős.

A Raffle Coin 25-szörös megtérülést kínál a korrekció közepette

Bár a kriptopiac 2024-ben jelentős fellendülést és innovatív projektek megjelenését hozta el, még mindig akadnak olyan csiszolatlan gyémántok, melyekre csak az igazán lelkes befektetők találtak rá. A Raffle Coin egy decentralizált platformot biztosít a felhasználók számára, ahol könnyedén vehetnek részt tombolahúzásokon és nyereményjátékokon, melyek olyan izgalmas nyereményeket rejtenek, mint a luxusutazás, sportautók vagy felkapott kriptovaluták széles sora. Az azonnali és határidős nyereményjátékok akár egy kattintással elérhetők lesznek, így nem marad le senki semmiről.

A Raffle Coin lehetővé teszi a nyerteseknek, hogy nyereményeiket bármilyen általuk választott kriptovalutára azonnal átválthassák – így jöttek képbe a Zcash és Binance Coin befektetői, akik megrohamozták a projekt előértékesítési kampányát. A leendő befektetők a széles körű érdeklődés tekintetében biztosak lehetnek abban, hogy a Raffle Coin tisztességes és biztonságos platformot teremt a nyereményjátékok számára, a likviditási készlet pedig egy életre zárolásra került.

A Raffle Coin jelenleg előértékesítési kampánya első szakaszában tart, mely a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan végéhez ér. Jelenleg 0,020 dolláros áron forognak a RAFF tokenek, melyek az elemzők szerint akár 25-szörös növekedésre is képesek lehetnek a bikapiac csúcsán. Az előértékesítés korai szakaszaiban érkező befektetők mindemellett számos előnnyel gazdagoknak, mint például a bevétel utáni passzív jövedelem. Ennek tudatában vétek lenne kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget!

Ha szeretnél a korai befektetők közé tartozni, és esélyt kapni a 100 000 dolláros nyereményjátékban való részvételre, látogass el a weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***