Rallyra készülnek az altcoinok? Ezt a 3 kriptót vásárold, mielőtt túl késő

A MANTRA és az ONDO közelmúltbeli emelkedése felkeltette a kripto rajongók figyelmét. Ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, sokan azon tűnődnek, vajon ez csak a kezdet-e az altcoinok számára. A cikk három ígéretes lehetőséget vizsgál. Ezek a projektek felkeltik az érdeklődést, és a következő nagy lehetőséget jelenthetik a változó piacon.

A CYBRO előértékesítése egy rendkívül kecsegtető befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token előértékesítéssel hívja fel magára a kriptobálnák figyelmét. Ez az élvonalbeli DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jeleznek előre, a CYBRO tokenek most pedig még mindig a mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris felhívta a kiemelkedő kriptobálnák és influencerek figyelmét magára, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

cybro token

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot is kaphatnak.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, a mostani lehetőség jó alkalom a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely hatalmas sikereket érhet el a jövőben.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST és célozd meg az akár1200%-os hozamot! <<<

A MANTRA (OM) árfolyamának áttekintése

A MANTRA (OM) jelenleg impulzív mozgásban van. Árfolyama 0,88 és 1,12 dollár között mozog, ami erős növekedést mutat. Az árfolyam az elmúlt héten 21,84%-kal, egy hónap alatt 55,54%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig lenyűgöző 4234,55%-kal emelkedett. A legközelebbi ellenállási szint 1,20 dollárnál van, a támasz pedig 0,72 dollárnál. A 64,67-es RSI és a 0,04-es MACD bikás hangulatot jeleznek.

Az Ondo (ONDO) elemzése

Az Ondo (ONDO) jelenleg 1,17 és 1,46 között cserél gazdát. Az árfolyam az elmúlt egy hónapban jelentős, 57,17%-os emelkedést mutatott, hat hónap alatt pedig figyelemre méltó, 4105,67%-os nyereséget ért el. A 10 és 100 napos mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, ami potenciális stabilitásra utal. A 40,21-es RSI és a 12,44-es Sztochasztikus mutató az érme impulzív mozgását jelzi.

A GMT érme áttekintése

A GMT jelenleg 0,19 és 0,24 dollár között mozog. Az árfolyam az elmúlt héten 14,14%-ot, az elmúlt hónapban pedig 5,71%-ot esett. Hat hónap alatt 24,40%-kal csökkent. A legközelebbi ellenállási szint 0,27 dollárnál, a támasz pedig 0,17 dollár körül található. Az olyan indikátorok, mint a 40,29-es Relatív Erősség Index (RSI) és a -0,001-es MACD az árfolyam korrekciós mozgására utalnak.

A Sei (SEI) áttekintése

A Sei (SEI) jelenleg egy 0,46 és 0,56 dollár közötti tartományban kereskedik. Az elmúlt héten az árfolyama 2,53%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban 3,17%-os csökkenés volt tapasztalható. Az érme korrekciós mozgásokat mutat. A legközelebbi ellenállási szint 0,61 dollárnál, a legközelebbi támaszszint pedig 0,41 dollárnál található. A kereskedőknek érdemes figyelniük az RSI-t és a Sztochasztikus mutatót.

Következtetés

Az OM, ONDO, GMT és SEI ígéretesnek bizonyult, de rövid távon korlátozott potenciállal rendelkezhet. Ezzel szemben a CYBRO kiemelkedhet. A Blast blokklánc natív hozamfunkcióját kihasználva egy különleges kereseti piacteret hoz létre. A projektet egyedi megközelítése teszi vonzóvá. A korai befektetők még a CYBRO 2024 második negyedévére tervezett indulás előtt csatlakozhatnak, ezzel hatalmas potenciális profitra téve szert.

Honlap: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***