200 millió dolláros befektetést eszközöltek az Ethereum- és Solana-bálnák

Az Ethereum- és Solana-ökoszisztéma a kriptoszcéna legdominánsabb altcoin-hálózatai. A rajtuk tevékenykedő bálnák a hálózati aktivitás alapján 200 millió dolláros befektetést hajtanak végre egy rejtett altcoinba, mely hatalmas megtérülés előtt áll.

A bálnák tevékenységét monitorozó befektetők könnyedén rátalálhatnak így erre a projektre, melynek célja a decentralizált pénzügyi struktúra forradalmasítása. Áss mélyebbre velünk, és tudd meg, mekkora potenciál rejlik az RCO Finance-ben (RCOF)!

Felébredt az alvó Ethereum-bálna, tokeneket küldött a Kraken-re

Az elmúlt napokban jelentős volatilitás mutatkozott a legnagyobb altcoin árfolyamán, az Ether-en, melyet egy régóta alvó Ethereum-tárca mozgása váltott ki.

A június 8-án közzétett adatok alapján Wu Blockchain arra következtet, hogy egy 67 ezer Ether-rel rendelkező bálna eszközei negyedét áthelyezte a Kraken-kriptotőzsdére. Ezeket a tokeneket még 2015-ben szerezte be a befektető, azóta mozdulatlanul álltak.

A bálna június 7-én indította el a tranzakciót abból a tárcából, mely 2022 óta csupán két tranzakciót eszközölt ezen kívül. Az átutalás időpontjában a tokenek értéke meghaladta az 56 millió dollárt, Wu Blockchain szerint pedig további 152,3 millió dollárnyi ETH található még ugyanezen a tárcán.

Ugyanez a felhasználó 2020 és 2021 között hat óriási átutalást hajtott végre, melynek összértéke meghaladta a 150 ezer ETH-et (akkori árfolyamon 550 millió dollárt). Az Ether ETH Price ETH Price a cikk írásakor valamivel 3500 dollár felett kereskedik, egy 3,5%-os esést követően.

Több Solana-bálna is aktívkodik a Whale Alert szerint

A Whale Alert tranzakciófigyelő portál a Solana-bálnák tevékenységét kezdte monitorozni az utóbbi időben.

A platform azok után kezdett el ismét aktívabban foglalkozni a legnagyobb Ethereum-killer hálózatával, miután az elmúlt néhány hétben ismét 200 dollár alá esett be a SOL árfolyama, melynek hátterében a Solana-bálnák eladási tevékenysége áll.

Az első tranzakció során 993 ezer SOL-t mozgattak meg 189,55 millió dollár értékben, melyet egy második, 361,7 millió dolláros (1,895 millió SOL) tranzakció követett. A harmadik tranzakció értéke 209,29 millió dollárra rúg, vagyis majdnem 1,1 millió SOL cserélt gazdát.

Az utolsó átutalás 190 millió dollár értékben történt meg, mindegyik tranzakció mögött egy azonosítatlan pénztárca áll.

Ezek a tranzakciók eladási hangulatot váltottak ki a Solana-közösségből, a bálnák tevékenységét monitorozó befektetők ezzel egyidejűleg döntöttek eszközeik eladásáról, melynek hatására SOL SOL Price SOL Price 154 dollárig esett vissza.

Az RCO Finance mindenféle DeFi-tevékenységet kiszolgál

Az RCO Finance egy életképes lehetőséget kínál azon befektetők számára, akik egy AI-alapú kripto-befektetési platform után kutatnak. A különféle pénzügyi instrumentumok kereskedése kiterjed a digitális- és hagyományos eszközökre is, az RCO Finance pedig egy idáig megoldatlan problémára kínál megoldást.

Az RCO Finance egyedülállósága abban rejlik, hogy teljes mértékben mesterséges intelligencia vezérli, ezáltal pedig a kezdő befektetők számára rendkívül hasznos funkciókkal bír.

A gépi tanulás integrálása lehetővé teszi a platform számára, hogy kellő átvilágítást követően megbízásokat hajtson végre a befektető nevében, ezzel pedig rendkívül hasznos befektetési döntések meghozatalában segédkezik.

Ezen túlmenően a platform felhasználói akár 50-szeres tőkeáttételt is alkalmazhatnak kereskedéseikhez, melyet egy automata piacszabályozó rendszer (AMM) felügyel a kereskedés megkönnyítése érdekében.

Az RCO Finance átvizsgálását a SolidProof blokklánc-biztonsági cég végzett el, mely megerősítheti a felhasználókat abban, hogy a platform teljes mértékben biztonságos és átlátható.

Az RCOF token látványos nyereséget ígér

Az RCO Finance amellett, hogy kereskedési lehetőséget kínál, passzív bevételszerzést is elérhetővé tesz natív tokenjének, az RCOF-nak a segítségével. A közelmúltban tett előrejelzések szerint az RCOF-ban hatalmas növekedési potenciál van, most pedig rendkívül kedvező áron, mindössze 0,0127 dollárért lehet beszerezni a DeFi-tokent a nyilvános előértékesítés első szakaszában.

A korai befektetők hatalmas nyereséget érhetnek el. A második szakaszba lépve azonnal, 169%-os megtérülést generál az RCOF, a kampány végére pedig akár 0,6 dollárért is foroghatnak az RCOF-tokenek. Ez a lépcsőzetes áremelkedés 4000%-os hozamot idéz elő. Van ennél jobb ajánlat?

További információ az RCO Finance (RCOF) előértékesítésről:

Látogasd meg az RCO Finance Előértékesítés oldalát

Csatlakozz az RCO Finance Közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***