Rekord 300$ fölé pumpált a binance coin (BNB), hol lesz a csúcs?

A binance coin (BNB) árfolyama újra raliba ment át miután átvitte a 280$ ellenállást az USDT-vel szemben. Úgy tűnik, a következő ellenállás 355$ körül kezd kialakulni.

De nemcsak a BNB készült új húsvét hétvégi ATH-val, hanem az ETH is, ami már 2000$ fölött valamicskével kereskedik. A bitcoinnak is sikerült megsimogatnia a 60,000$ árfolyamot, de egyelőre párszáz dollárral alatta gyűjti az erőt a hétvégi banzájra. Talán hétvégére meglesz a stabil 60,000$. Mindenesetre az elmúlt napok sztárja kétségtelenül a Binance tőzsde BNB tokene, ami az elmúlt 5 napban 28%-ot ment a tether dollárral szemben és ma mindenkori csúcsot ért el 356 dolláron.

Ami érdekes a BNB esetében, hogy az RSI indikátor épphogy jelez csak túlvettséget a 70.97-es mutatójával, szóval bőven lehet még szufla a BNB-ben a további erősödésre. Az Ichimoku felhő szintén stabilan zöldben található. A jelenlegi állapot az Ichimoku metrikák alapján a napi charton 9/26/52/26 időtartamokra bikás: az árfolyam a felhő fölött van, a felhő zöld bikás, a TK-kereszt szintén, a leszakadó távolság (Lagging Span) a felhő fölött és az árfolyammal egy szintben van. EMA keresztezésre utoljára 2020.07.23-án került sor.

Ha a többi altcoinra pillantunk, akkor a kép már jóval vegyesebb. ADA, és LINK szintén szépen futnak, de a több coin és token kénytelen beérni minimális pluszokkal vagy enyhe csökkenéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.