A befektetők az ERC-20 tokeneket keresnek – szükséges a Rollblock és a Sandbox az Ethereum ETF jóváhagyásához

Az Ethereum ETF potenciális jóváhagyása a kriptotavasz egyik leginkább égető kérdése, ennek kapcsán pedig a befektetők elkezdték az ERC-20 tokeneket vásárolni. Az Ethereum ökoszisztémából hasznot húzó projektek képességeiről és biztonságáról a világ legnagyobb altcoinja gondoskodik, szóval érdemes a Rollblock-ra (RBLK) és a Sandbox-ra (SAND) figyelni!

Rollblock (RBLK): forradalmi online szerencsejáték

A Rollblock jelentős előrelépéseket tesz annak érdekében, hogy az online szerencsejátékot ötvözze a blokklánc technológia nyújtotta átláthatósággal. A platform víziója a közösség-orientált fejlődés, a tranzakciók egyszerűsítése és a bevételek visszaosztása a felhasználók számára. Akik a staking-et választják, a Rollblock bevételeinek 30%-val gazdagodnak. Elemzők szerint kétség sem fér hozzá, hogy a deflációs mechanizmust követő token árfolyama akár 100-szorosára is nőhet.

A Rollblock platform kialakítása egyszerű hozzáférést és garantált biztonságot kínál azáltal, hogy titkosítással védi az összes aktív felhasználót és tranzakcióikat. A Rollblock e mellett olyan szerencsejáték-élményt kínál, mely előnyben részesíti a gyorsaságot és a méltányosságot. Ahogyan a kriptovaluták folyamatosan előtérbe kerülnek az online szerencsejátékban, a projekt által uralt piaci részesedés úgy nőhet egyre nagyobbra.

Sandbox (SAND): digitális ingatlanok és play-to-earn

A Sandbox egy virtuális világot épít, ahol a játékosok a SAND token segítségével vehetik birtokba a világot. Az Ethereum blokkláncon futó játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközöket hozzanak létre NFT-k formájában, telepítsék azokat és gazdag, interaktív 3D-s világot fejlesszenek maguk köré. A Sandbox számos partnerkapcsolattal rendelkezik a világ vezető márkáival, melynek célja az ökoszisztéma vonzerejének növelése.

A „metaverzum-trend” részeként a Sandbox célja a játék és a digitális ingatlan-kereskedelem vegyítése, melyben csupán a képzelet szab határt a kreativitásnak. Amennyiben az Ethereum ETF jóváhagyásra kerülne, az kihatással lenne a SAND árfolyamára is.

A SAND az elmúlt 30 napban közel 32%-ot esett, ezzel belépési lehetőséget teremtve a későn érkező befektetők számára.

Ethereum (ETH): az ERC-20 tokenek gerince

Az Ethereum továbbra is megkérdőjelezhetetlen vonzerővel rendelkezik a kriptovaluta piacon. Nemcsak az ökoszisztéma, hanem mint befektetési eszköz is megállja a helyét, erről tanúskodik a kérvényezett Ethereum ETF is, mely nagyobb stabilitást és kitettséget hozna az okosszerződés platform életébe. Az ERC-20 tokenek már tűkön ülve várják az ETF jóváhagyásáról szóló döntést, mely az egekbe repíthetné a Rollblock és Sandbox népszerűségét is. Az ETH árfolyama az elmúlt időben 14%-ot esett, itt a lehetőség akciósan vásárolni!

Összefoglalva, az olyan lehetséges szabályozási jóváhagyások révén, mint az Ethereum ETF, az ERC-20 tokenek, mint például a Rollblock és a Sandbox is jelentős figyelmet kapnának, mely az árfolyamok változásában is megnyilvánulna. Akik szeretnének részesülni a digitális eszközök felemelkedéséből, azok számára itt a tökéletes lehetőség!

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://rollblockpresale.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***