Saját NFT földterület a Moon metaverzumában, mellyel pénzt kereshetsz a csillagok között

A Moon metaverzum egy epikus sci-fi utazásra küldi a játékosokat a csillagok közé. Hozz létre egy karaktert, fejlessz egy új világot, és légy az elsők között a Hold kolonizálásában. Az űrbéli játék nemrég sikeresen zárta a földterület értékesítést, és bocsátotta áruba a sokak által várt bolygót.

A 126 000 jövedelemtermelő NFT földterületből álló holdi tájjal rendelkező bolygó rendkívül részletes és teljes mértékben felfedezhető. A Moon potenciális földtulajdonosai végre teljes szabadságot kapnak űrkutatási küldetésük megtervezésében, és kihasználhatják a megnövekedett földterület- és erőforrás-elérhetőséget.

Minden egyes holdbéli NFT egy okosbefektetés lesz azok számára, akik profitálni szeretnének a metaverzum felemelkedéséből. A földterületek lehetőséget biztosítanak tulajdonosaiknak, hogy részt vegyenek a Moon játékosok által irányított gazdaságban, házakat építhetnek, vállalkozásokat indíthatnak, és számos más, bevételt generáló tevékenységben vehetnek részt.

Készülj fel egy másik világ felfedezésére, és merészkedj a Hold sivatagjaira, krátereire és hegyvonulataira. Vásárolj lenyűgöző kilátást a Földre, ha a Hold Földhöz közeli oldalán telepedsz le, vagy fedezd fel a nagy ismeretlent egy földterülettel a hírhedt sötét oldalon.

Az olyan legendás stratégiai játékokból, mint a Civilizations és az Age of Empires, inspirációt merítve a Moon metaverzum páratlan szabadságot ígér a játékosoknak, akik izgalmas utazásra indulhatnak, hogy felfedezzék a Hold rejtélyeit.

Látogass el a bolygóra még ma, hogy belevághass a kalandokba.

Miért érdemes Moon holdterületet vásárolni?

A Moon forradalmasítani kívánja az NFT játékpiacot azzal, hogy látszólag korlátlan felfedezési és kereseti lehetőséget biztosít játékosainak.

Az NFT telkek értéke okos, stratégiai játékkal növelhető. Passzív jövedelmet termelnek, ahogy a vállalkozások és a játékosok munkával és adófizetéssel kezdenek részt venni a holdbéli életben. Minden tranzakció, amely egy földterületen történik, jövedelmet generál a tulajdonosának a Moon natív tokenje formájában.

A leendő földtulajdonosok rendelkezésére áll a teljes holdbéli táj, beleértve az olyan népszerű helyeket is, mint az Északi-sark és a nagy sivatagi kráterek. A játékosok mindegyiket megvásárolhatják, eladhatják, bérbe adhatják és fejleszthetik, ahogyan csak akarják, a Moon tokenek felhasználásával.

A Moon játékosok által vezérelt ökoszisztémáját intelligensen úgy tervezték meg, hogy támogassa a tokenek értékét hosszú távon, miközben növeli a keresletet a végesszámú földterületek, a játékon belüli erőforrások és eszközök iránt. Moon tokeneket számos játékbeli tevékenységgel lehet majd keresni, és hosszú távú értéknövekedés céljából lehet tartani, kriptotőzsdéken eladni, vagy egyszerűen visszatáplálni a játékba a Hex fejlesztésének folytatásához.

Űrkorszaki játék

A Moon közösség végső küldetése, hogy az első Hold-kolónia létrehozásával felülmúlja a 60-as évek végi és 70-es évek eleji holdraszállásokat. A játék alapvetően a Hold teljes felszínén elterülő NFT földterületek irányítása körül forog. Ezek a virtuális földek a játék legfontosabb és legértékesebb eszközei.

– A játékosok klánokat alkothatnak, és együtt dolgozhatnak a holdbéli országok fejlesztésén.
– Bolygóközi kereskedelmi útvonalakat hozhatnak létre és nyereséges üzletet építhetnek ki.
– Politikai vitákban tárgyalhatnak, és a bizonytalan időkben felmerülő heves konfliktusokban vehetnek részt.
– Rejtélyeket fedhetnek fel és összeesküvés-elméleteket cáfolhatnak meg a Hold sötét oldalának felfedezésével.

Még az idén megjelenik a Moon metaverzum. Legyél az elsők között, akik megtapasztalhatják az életet a Holdon, látogass el a bolygóra még ma! Kalandra fel!

Ha a projektről többet szeretnél megtudni, ide kattintva nézd meg a róla szóló videót!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***