A Stellar (XLM) publikálta 2019-es fejlesztési ütemtervét

  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Stellar Development Foundation (SDF), a Stellar protokoll és XLM altcoin mögött álló szervezet publikálta 2019-es fejlesztési ütemtervét. A tervek szerint frissítések és fejlesztések várhatóak a kliens API-ban, a Stellar Core-nál és más termékeknél, valamint az ökoszisztéma egészén is.

A fejlesztési ütemtervében a Stellar célja, hogy elmélyítse a Stellar Core decentralizált mivoltát, ami a hálózati csomópontok által használt szoftver a konszenzus elérésére és a tranzakciók hitelesítésére. Ennek jegyében fejlesztenék az adatelérést a Stellar Core adatbázisához miközben kiiktatnák az elérhetetlen csomópontokat a csatlakozási idő felgyorsítása érdekében.

A Stellar a márkaépítésre is tudatosan koncentrálni fog. Új köntöst fog kapni a Stellar.org honlap, mostantól több tartalmat fog publikálni és további fejlesztői eszközök bevezetését tervezi, köztük egy nyílt forráskódú tárcafejlesztői csomag integrálását.

Stellar (XLM) vásárlás gyorsan és egyszerűen bankkártyával

A Stellar felfedte, hogy továbbra is intenzíven dolgozni kíván a Lightning típusú utalási csatornáján a Starlight-on. A csapat még hónapokra van attól, hogy kézzelfogható eredményeket tegyen le az asztalra, de jó hír, hogy már verbuválja a fejlesztőket a gyorsabb fejlesztés érdekében.

A Stellar a roadmap szerint a közösség felé is nyitni szeretne, lényegesebb súlyt adna a közösségi visszajelzéseknek, jobban támogatná az ökoszisztéma harmadik feles projektjeit, többek között dizájnnal, fejlesztői kapacitással, forrásokkal és termék szakértelemmel.

Publikáláskor az XLM 0.82%-kal ér kevesebbet mint 24 órával ezelőtt és 0.083758 USD (~22 Ft) kereskedik. Piaci kapitalizációja 1.61 Mrd USD (~433 Mrd Ft) amivel a 9. legnagyobb kapitalizációjú altcoin.


Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.