A hardverbányászat a múlté, a StormGain mobilos bányászatot kínál

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sok éven át a kriptopénz bányászat csak néhány kiváltságos számára volt elérhető – azoknak az embereknek, akiknek elég idejük és tőkéjük volt arra, hogy jelentős összegeket fektessenek be saját bányászberendezéseikbe. A felhőalapú bányászat azonban igazán felgyorsult, és a StormGain megoldása megszünteti a technikai akadályokat, abban bízva, hogy egyenlőbb versenyfeltételeket teremt.

Mivel a bányászoknak több tényezőt is szem előtt kell tartaniuk, többek között a villamosenergia árakat, a fenntartási és karbantartási költségeket, valamint a befektetés általános megtérülését, a bányászat kevésbé lett jövedelmező a kisebb szereplők számára. A StormGain ezt a narratívát szeretné megváltoztatni, és mindenkinek lehetőséget adni arra, hogy részt vegyen a kriptopénz tranzakciók ellenőrzésében, és közben szép jövedelemre tegyen szert.

A felhőbányászat napjainkban igazán elterjedt a kriptopénz iparágban. Sok szolgáltató ugyanakkor jelentős hozamot kínál, de nem tartja be ezeket az ígéreteket. A StormGain azonban más, mivel mobil alapú felhőbányászati megoldást kínál. Minden felhasználó közvetlenül a mobiltelefonjáról bányászhat kriptovalutát anélkül, hogy a dolgok hardveres oldalával foglalkozna. A mobilalkalmazás felhasználói közvetlenül csatlakozhatnak a távoli felhőszerverekhez, így a StormGain olyan kockázatmentes és kényelmes bányászati megoldást biztosít, amely összehasonlíthatatlan más felhőbányászati szolgáltatók által kínáltakkal.

Az első lépés nem más, mint a StormGain platformon történő regisztráció az okostelefonnal – vagy akár asztali számítógépen. A StormGain szándékosan megkönnyíti a regisztrációt, hogy minél többen megismerkedhessenek a felhőbányászat előnyeivel. A regisztrációs folyamat egy jövedelmező, 5 dollárnyi USDT bónuszt is ad, amely közvetlenül a felhasználók bányászati számlájára kerül átutalásra. A folyamat egyszerű – a bónusz igényléséhez a regisztráció után használd a MINER promóciós kódot. A fiók megerősítése után a felhasználók azonnal elkezdhetik a Bitcoin bányászatot a felhőbányász szerverhez való csatlakozással, ami semmilyen hatással nincs az okostelefon teljesítményére.

A minimális 10 dollár értékű USDT küszöbérték elérése után a felhasználók szabadon kereskedhetnek és cserélhetik a kriptopénzeiket a StormGain-nél. A kibányászott valuta lehívása nem lehetséges a kereskedési folyamat végigvitele nélkül, de a kereskedés során keletkezett összes nyereség bármikor kiutalható a számláról – erre a tisztességes kompromisszumra szükség volt a jövedelmező működés érdekében.

A StormGain-en keresztüli kereskedés és váltás 0%-os jutalékkal érhető el, a felhasználóknak pedig minden standard és haladó funkció a rendelkezésükre áll. A szolgáltatás lehetővé teszi a fiat alapú kriptovaluta vásárlást azok számára, akik gyorsan és könnyedén szeretnék bővíteni kriptoportfóliójukat.

A StromGain a megalakulása óta jelentős partnerekkel kötött megállapodást, így a CoinMarketCap szerint a kriptokereskedők számára az elsőszámú kamatszolgáltató, a Pénzügyi Bizottságon belül a jól ismert Blockchain Association tagja, de a Lazio olasz futballklub hivatalos kereskedési partnere is, valamint The European szerint a piac legjobb kriptopénz kereskedési és csereplatformja is. A StormGain kereskedési párjain több mint 6 milliárd dolláros forgalmat bonyolítottak le az elmúlt 30 napos időszakban a kereskedők világszerte.

A StormGain-t az különbözteti meg más felhőbányászati szolgáltatóktól, hogy a bányászati jutalmak arányosak a kereskedési volumennel. A nagyobb kereskedési volumennel rendelkező felhasználók magasabb napi bányászati jövedelemre tesznek szert. A StormGain-nel hosszabb ideig történő bányászat jelentős hatással lehet a felhasználó profitlehetőségeire, hatalmas tőkebeáramlást biztosítva a legaktívabb bányászok és kereskedők számára.

A felhőbányászati jutalmak 30-40 percenként kerülnek kiosztásra. Ezután a felhasználók szabadon utalhatják ki a pénzt a kereskedési számlájukra, kevesebb mint 72 órán belül. Az újoncok számára az első bányászott Bitcoin jutalmak 4 órán belül elérhetővé válnak, ami a felhőbányászatban sehol máshol nem érhető el.

További információ a StormGainről

Szolgáltatásainak részeként a StormGain felhőbányászati szolgáltatása hatékonyan felszámolja a bányászati szektorba való belépés összes akadályát. Következésképpen nincs többé szükség drága bányászgépekre, amelyek úgy is csak a helyet foglalják, zajosak és zabálják az áramot. A szerződésükben foglalt árak eleve alacsonyak, így a folyamatos beruházások hosszú távon jelentős nyereséget jelenthetnek. Mivel a bitcoinbányászat a felhőn keresztül könnyen elérhető, az asztali és mobileszközökön keresztül történő hozzáférés nem is lehetne egyszerűbb, és mindez hardverbefektetés és időráfordítás nélkül.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.