Szakadoznak az altcoinok, a Starknet és az eTukTuk népszerűsége töretlen

Az előző hetek sikerét a vártaknak megfelelően volatilitás követte, ez azonban nem minden kriptót érintett. Meglepő mód két projekt még most is kimagaslóan teljesít, hála különleges felépítésüknek és megbízható támogatói közösségüknek.

A Starknet befektetőit mintha elfelejtették volna értesíteni a medvék térnyeréséről, így vidáman vágtat tovább az árfolyam.

Ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy az eTukTuk bár még előértékesítési fázisában van, ennek ellenére fantasztikus tempóban halad a TUK token eladása.

Utóbbira minden bizonnyal az is okot szolgáltat, hogy az eTukTuk az év egyik legjobban várt zöld kriptója. Köszönhetően saját fejlesztésű töltőállomás-hálózatának és saját járműveinek, a TUK képes lehet meghódítani az ázsiai piacot.

Megugrott a Starknet a turbulencia ellenére is

Az előző napokban az STRK értéke egészen 2.4 dollárig jutott, miután a token árfolyama 39 százalékkal emelkedett 24 óra leforgása alatt.

Ezt ráadásul egy 89 százalékos emelkedés kísérte a token spot kereskedési vulemenében, amivel a Starknet átmenetileg egyike lett a 20 legkeresettebb kriptónak.

Technikai oldalról ezért a jelek szerint a Starknet magabiztosan át tudta törni a korábban többször elutasított ellenállást.

Arról nem is beszélve, hogy ezzel kifejezetten bikás területre ért az STRK, így nem zárható ki a tartós futam esélye sem.

Ami igazán érdekessé teszi a Starknetet, hogy ez a trend abszolút ellentétes a szélesebb piacon látott mozgásokkal.

A legnagyobb kriptók esetében ugyanis elsősorban konszolidációt láthatunk, ami kicsit sem meglepő az eddigi rally fényében.

starknet-price-chart-0308

Ilyen környezetben kifejezetten figyelemre méltóa Starknet teljesítménye és az Etherescan adatai szerint előfordulhat, hogy a siker tartós marad. Mostanra mindössze 3000 kereskedő tárcájában található meg STRK, vagyis sokan még nem ismerték fel az STRK-ban rejlő lehetőségeket.

Ezt igazolja az is, hogy a token értéke továbbra is 50 százalékkal elmarad a februári csúcstól.

A Starknet lehet az Ethereum layer 2-es megmentője?

Bár az elérhető magas hozam is csábító lehet, a Starknetet nem csak ezért érdemes megvásárolni.

Az STRK egy layer 2-es skálázási megoldás az Ethereum hálózatán.

Ez azt jelenti, hogy segítségével sokkal nagyobb mennyiségű tranzakció bonyolítható le, ezzel csökkentve a gázdíjak mértékét.

Az STRK-t elsősorban kormányzásra illetve stakelésre lehet felhasználni.

Ezért sokan úgy látják a token képes lehet valódi változást elhozni az ETH világába.

Azonban egyáltalán nem meglepő, hogy a Starknet és számos hasonló layer 2-es megoldás ennyire hódít.

starknet-scaling

Különösen az elmúlt hetek során vált igazán szembetűnővé, hogy milyen fundamentális hibákkal rendelkezik az Ethereum hálózata.

Az előző hetek során többször is előfordult, hogy a gázdíjak mértéke eddig ritkán látott szinteket ért el. A swap tranzakciók során 50-80 dolláros kiadással kell most is számolni, míg NFT-k esetében a gázdíj a 200 dollárt is elérte.

Ez teljesen érthető módon sokak számára nem volt kifejezetten vonzó, ezért is tudtak a Solanát használó tokenek ilyen fantasztikus utat bejárni.

A környezetbarát eTukTuk bevétele 2 millió dollárhoz közelít

Mialatt a Starknet hódit, a figyelmes befektetők már egy másik projektre kezdték el fenni a fogukat.

Az eTukTuk előértékesítése csupán néhány héttel ezelőtt indult, ennek ellenére a készítőknek mostanra közel 2 millió dollárt sikerült gyűjteni.

A siker titka kétségtelenül abban áll, hogy a készítők már évek óta dolgoznak egy forradalmi közlekedési eszközön.

Mindezt ráadásul egy fejlett mesterséges intelligencia fogja majd támogatni, aminek köszönhetően valóban képes lehet elképesztő hullámokat verni az eTukTuk.

etuktuk-main2

Mindezt a natív TUK tokenek teszik lehetővé, melyek használatával befektető és felhasználó egyaránt jól fog járni.

Ahogy az a projekt whitepaperjében is olvasható, a fejlesztés során sor kerül jármű, töltőállomás, sőt egy saját játék bemutatására is.

Természetesen ezeken túl mód lesz stakelésre, amivel éves szinte több mint 100 százalékos passzív bevételhez lehet jutni.

Mindezek ismeretében egy kicsit sem meglepő, hogy ennyire rövid időn belül tudott a csapat ilyen eredményeket elérni.

Amennyiben érdekel a projekt és szeretnéd alaposabban is megismerni az elektromos tuk tuk járműveket, mindenképpen látogass el az eTukTuk magyar nyelven is elérhető weboldalára.

A projekt hard capje 10.7 millió dollár, vagyis ha most vásárolsz, továbbra is még az első befektetők között szálhatsz be.

Ehhez nem kell mást tenned, csak a weboldalon keresztül BNB, USDT, ETH vagy bankkártya segítségével elvégezni a tranzakciót.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**