Személyazonosítás nélkül vásárolható SHIBA és 18 másik kriptó az Evonaxon

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A SHIBA INU, az elmúlt hónapban a földkerekség talán egyik legtöbbet emlegetett kriptovalutája immár könnyedén beszerezhető bitcoinért, ethereumért és számos más érméért cserébe, az Evonax listázásnak köszönhetően, ami egy forradalmian új típusú kriptovaluta tőzsde.

A SHIBA INU májusban fordult meg először komolyabban a fejekben, mint befektetési lehetőség, amikor sikerült megütnie a 19 milliárd dolláros piaci értéket. Azóta több mint kétszeresére nőtt az árfolyama, momentán továbbra is parabolikus sebességgel emelkedik. Az Evonaxon keresztül elsőként azonnal megvásárolható a legkülönfélébb kriptovalutákkal személyazonosítás nélkül korlátlan mennyiségben és likvidással minimális vagy maximális korlátok nélkül.

Egyszerű és problémamentes kriptokereskedés

Az Evonax célja, hogy megszüntesse a kriptopénz kereskedelem bonyolultságát és a vele járó stresszt, a lehető legkönnyebbé téve a népszerű coinok vásárlását és eladását. Az Evonaxnál nincsenek rejtett kereskedési díjak és a képernyőn megjelenő váltási árfolyam garantáltan megegyezik azzal ami a tárcába kiküldésre kerül. És a legjobb az egészben, hogy az Evonax váltónál nincs szükség regisztrációra vagy személyazonosításra, így bárki magabiztosan és kényelmesen kereskedhet rajta.

Az Evonax ezt egy úgynevezett swap szolgáltatással teszi lehetővé, amely az Ethereum Uniswapjára vagy a Binance PancakeSwapjára emlékeztet. Az említett szolgáltatásokkal ellentétben azonban az Evonax azonnali kereskedést folytat a kriptoeszközökkel több különböző blokkláncon, és nem korlátozódik egyetlen blokklánc platformon található digitális eszköz tartományra. Az Evonax által támogatott sok népszerű kriptovaluta közül néhány ismertebb a bitcoin (BTC), a bitcoin cash (BCH), a chainlink (LINK), a dogecoin (DOGE), az ether (ETH), és mostantól a SHIBA INU (SHIB).

Rugalmas kereskedési lehetőségek

Az összes támogatott érme és token kereskedhető egymással, ami azt jelenti, hogy több ezer lehetséges kereskedési pár támogatott. A váltás elindítása után az Evonax folyamatosan frissíti a megrendelés állapotát, így az ügyfél tudni fogja, mennyi időre számíthat a tranzakció befejezése és az érmék kiutalása előtt. Ha kérdések merülnének fel, vagy a tranzakció késik, az Evonax ügyfélszolgálati munkatársai a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre állnak az ügyfelek kérdéseinek megoldására.

A 2016 óta működő Evonax egy nem-letéti kriptovaluta váltó, amely nem tárol pénzeszközöket az ügyfél nevében. Az Evonaxxal kapcsolatos további információkért tekintse meg a GYIK oldalt. A jövőbeli érmékkel és funkciókkal kapcsolatos frissítésekért kövesse a váltót a Twitteren és a Facebookon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény/fizetett tartalom. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.