Szerezd be ezeket a kriptókat, amíg még alacsony áron elérhetőek

A kriptovaluták erőteljes fellendülésben vannak, egyik napról a másikra több mint 150 milliárd dollár tőkével bővült a piac. Ezzel a teljes piaci felső korlát 2,8 billió dollár fölé emelkedett. Történt ez nem sokkal az után, hogy múlt héten 2,5 billió dollár alá süllyedt. A Bitcoin BTC Price BTC Price vezette a piac újjáéledését, és az elmúlt tíz nap legmagasabb árfolyamát érte el, meghaladva a 71 000 dollárt. Köszönhetően annak, hogy a Federal Reserve fenntartja jelenlegi monetáris politikáját.

Ebben a cikkben számos figyelemre méltó kriptovalutát fogunk megvizsgálni, amelyek növekedési potenciáljuk miatt hívták fel magukra a figyelmet.

ScapesMania: A nagy debütálás

Az elképesztő előértékesítési siker után a ScapesMania végre bekerült a piaci körforgásba. Hatalmas 6,125 millió dolláros tőkebevonással és 18 400 tulajdonossal, most már a PancakeSwapon is elérhető.

Siker az első naptól kezdve

Az első kereskedési napon a tulajdonosok száma 18480 főnél stabilizálódott – már a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában.

A több mint 2535 vételt és 1651 eladást szinte azonnal rögzítették, a kereskedési aktivitás pedig 2,25 millió dollárra nőtt. Az érme az első néhány órában a DEXTools Hot Pairs listájának élére is felkerült.

A tőzsdei bevezetést követő alig három hét alatt a token az egekbe szökött. A 0,01477 dolláros csúcs árfolyam óriási, 147,77%-os növekedést jelent.

Nézzük meg miért szeretik a befektetők ScapesMania tokent

A ScapesMania segítségével a játékosok kriptovalutával kapcsolatos bonyodalmak nélkül élvezhetik a játékot. Mindeközben a token tulajdonosok pedig befolyásolhatják a projekt fejlődését és alakíthatják az ökoszisztéma jövőjét.

A Scapesmania piaca, ami az alkalmi szerencsejáték iparra épül 2027-re várhatóan elérheti a 19,12 milliárd dollárt a Statista szerint. A projekt pedig készen áll arra, hogy kihasználja ezt a növekedést.

Mi vár a token tulajdonosokra?

Íme, mi vár a $MANIA befektetőire:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika: külön mechanizmusok segítik a stabilitás biztosítását a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartásával.
  • DAO kormányzás: A token birtokosok közvetlenül befolyásolhatják az ökoszisztéma fejlődését a fontos döntések megszavazásával.
  • Staking program: A tagok további jutalmakért téteket tehetnek fel.
  • A tokenek hasznosságának kiterjesztése: A $MANIA a játékon belüli pénznem lesz és már most is használható a kísérleti játékprojektben. Emellett szavazati joggal ruházza fel a tulajdonosokat a DAO-ban, és lehetővé teszi számukra, hogy téteket rakjanak fel és közösségi jutalmakat szerezzenek.
  • Ellenőrzött biztonság: A ScapesMania intelligens szerződését a BlockSafu auditálta, amely zöld utat adott a projektnek.

A Scapesmania jövőképe és kilátásai

Most pedig vessünk egy pillantást arra, ami előttünk áll:

  • A csapat most a termékfejlesztésre, tapasztalt játékfejlesztőkkel való együttműködésre és a házon belüli tehetséggondozásra összpontosít.
  • Folyamatosan tesztelik és finomítják az ötleteket, hogy azok tökéletesen rezonáljanak a célközönséggel.
  • A 6 000 000 dollár feletti előértékesítés, a több mint 18 400 token tulajdonos, a 60 000 tagot meghaladó közösség és a 75 000 feletti átlagos havi forgalom sokat mond a csapat marketinges képességeiről.

Sven a Scapesmania chatben

Forrás: Hivatalos ScapesMania Telegram Közösség

Izgatott a közösség

A kripto közösség tele van a ScapesManiával kapcsolatos bejegyzésekkel a népszerű platformokon. Az emberek kapcsolódnak a projekt víziójához, és aktív szerepet akarnak játszani benne. Még pár kriptobálna is felfigyelt a projektre, egyes betétek ugyanis meghaladták a 20 000 dollárt.

Bizalom a közösségben

Ezt a sikert nem lehetett volna elérni egy ilyen odaadó közösség nélkül. A ScapesMania csapata ezúton is őszinte köszönetét fejezi ki támogatóinak.

Nézd meg, mit mondanak a ScapesMania támogatói a közösségi médiában:

Scapesmania influenszer

 

Merülj el a ScapesMania világában

A tőzsdei bevezetést követően az érme fenn tudta tartani az árát, és szilárd kezdeti támogatást kapott. Az új tulajdonosok megjelenése a hosszú távú lehetőségekbe vetett erős hitet jelzi.

Az árfolyam jövőbeli iránya valószínűleg a közösség erejétől, a fejlődés előrehaladásától és a hatékony marketingstratégiától függ. Ez a projekt ezeken a területeken eddig mind kiválóan teljesített.

Ne várj tovább – szerezd be a $MANIA tokeneket a PancakeSwapon még ma.

>>> Csatlakozz az akcióhoz – Szerezd meg a $MANIA tokeneket még ma! <<<

Solana (SOL): Úttörő a nagy sebességű blokklánc tranzakciók területén

A Solana SOL Price SOL Price felülmúlja a Bitcoint BTC Price BTC Price hálózatát a tranzakciós díjak terén bemutatva, hogy egyre nő az alkalmazhatósága és hálózati hatékonysága. A befektetések iránti megnövekedett érdeklődés a Solana (SOL) árának megugrását okozta, tükrözve a technológiában és a piaci pozíció terén mutatott optimizmust. Emellett azonban továbbra is kulcsfontosságú a növekedés fenntartása a skálázhatósági kihívások közepette.

A Solana (SOL) azon képessége, hogy egyensúlyba hozza a gyors terjeszkedést a hálózat stabilitásával, mindenképpen meghatározza további sikerét.

Cosmos (ATOM): Egy összekapcsolt blokklánc ökoszisztéma elősegítője

A Cosmos (ATOM) egyedülálló víziót mutatott be az összekapcsolt blokklánc ökoszisztémákról. Natív tokenjének árfolyama ennek megfelelően folyamatos növekedést tapasztal. A kereskedési volumen és a kínálat kisebb ingadozásai ellenére a Cosmos (ATOM) ára továbbra is rugalmas tudott maradni.

A láncközi protokoll széles körű elterjedéséhez azonban a technikai akadályok leküzdése és a többi blokklánccal való együttműködés folyamatos segítése szükséges.

Render (RNDR): Forradalmi digitális tartalomkészítés

A Render (RNDR) felkavarta a digitális tartalom készítést a blokklánc segítségével. Ezt a közelmúltbeli árfolyam emelkedés és a jövőbeli pozitív kilátások is bizonyítják. A jövőbeli siker azon múlik, hogy folyamatos értéket tud-e a Render biztosítani, mind az alkotóknak, mind a szolgáltatóknak. Mindeközben pedig egyensúlyba hozza a méretezhetőséget, a minőséget és a megfizethetőséget is.

A digitális tartalom iránti kereslet növekedése a Render (RNDR) előnyére válik. De csak akkor, ha hatékonyan tud alkalmazkodni a felhasználók változó igényeihez.

Következtetések

A kriptopiac újjáéledése olyan jelentős szereplőket hozott a képbe, mint a Solana (SOL), a Cosmos (ATOM) és a Render (RNDR). De az olyan újoncok, mint a ScapesMania, amely innovatív játékmegközelítéséről ismert szintén reflektorfénybe került. Figyelembe véve a $MANIA potenciális növekedési kilátásait, érdemes megfontolni a portfólióba illesztését még a várható altcoin árfolyam emelkedések előtt.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***