Blokklánc tábort hirdet a T-Systems, még 3 napig lehet jelentkezni

A T-Systems 4 napos tábort hirdet 16 és 26 év közötti diákoknak augusztus végére Visegrádra. A téma: a blokklánc technológia.

Tedd próbára magad a T-Systems blokklánc táborában

Még három napig, június 15-éig lehet jelentkezni az innovatív ötletekkel a T-Systems augusztusi blokklánc táborába. A tábort a cég innovációs laborja, a Kitchen Budapest (KIBU) szervezi, akik 50 innovatív fiatalt keresnek augusztus végére. Lehet egyéniben és csapatban is nevezni, a lényeg, hogy olyan ötleteket prezentáljanak a pályázók, mely a blokklánc technológia révén valósítható meg. A versenyre 16 és 26 év közötti középiskolai vagy egyetemi aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat várnak.

A beérkezett ötleteket KIBU kiértékeli és a kiválasztottak egy kick-off rendezvényen vehetnek részt június 25-én.  Az ötlet campus pedig augusztus 27-30-a között lesz megtartva Visegrádon.

A nyertesek fesztiválbérletet nyernek, azonban még ennél is nagyobb ösztönző lehet, hogy a legelső három helyezett ötletét segít megvalósítani a T-Systems mind anyagi, mind pedig szakmai támogatást biztosítva.

Időpont: 2018. augusztus 27-30., 3 éj, 4 nap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük