Tarol a Kolbász Hadsereg: 6 millió felett az AI mém érme előértékesítése

A WienerAI ($WAI), az egyik legújabb AI mém érme előértékesítése ellopta a show-t, hiszen nemrég átlépte a 6 millió dollárt.

A WienerAI mesterséges intelligenciával hajtott, hamarosan induló kriptovaluta kereskedési botja magára vonta a befektetők figyelmét. A kereskedők ráadásul már azt is fontolóra vették, hogy a trading bot milyen hatással lehet a kripto kereskedés egyszerűsödésére.

Ez az innovatív felhasználási lehetőség, valamint a humoros kabala teszi a WienerAI-t az egyik legerősebb szereplővé az AI mém érme versenyben, amelyet többek között a CorgiAI-val ($CORGI), a Turboval ($TURBO) és a Grokkal ($GROK) vív.

Ezen tokenekkel ellentétben, amelyek már túl lehetnek a csúcson, a WienerAI natív tokenje, a $WAI még csak nemrég kezdte meg az előértékesítését és 0,00072 dolláros kedvezményes áron vásárolható meg.

Az ár azonban hamarosan 0,000721 dollárra emelkedik, ahogy az előértékesítés következő szakaszába lépünk.

Mivel a projekt ütemtervében az áll, hogy egy nagy központi tőzsdén is szeretnék listázni az érmét, a korai befektetők még az előértékesítésben megszilárdíthatják pozíciójukat a potenciális pumpálás előtt.

A WienerAI egy billió dolláros iparág része

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a ChatGPT révén mindenki, de még a nagymamája is hallott már a mesterséges intelligenciáról.

A technológia egyre csak növekszik, a következő évtizedben pedig a várakozások szerint 1,3 billió dollárt ér majd.

A mesterséges intelligencia számos különböző iparágat érint, és a kriptovaluta piacra is begyűrűzött.

A VanEck alapkezelő szerint az AI olyan paramétereket követel meg, mint a “megváltoztathatatlanság, átláthatóság, egyértelműen körvonalazott tulajdonosi tulajdonságok és ellentmondásos teszt környezet” – a kriptovaluták pedig mindezt biztosítják.

wienerai-eloertekesites

A VanEck jóslata szerint szimbiotikus kapcsolat alakul majd ki a mesterséges intelligencia és a nyilvános blokkláncok között, ahol a kripto lesz a mesterséges intelligencia növekedésének üzemanyaga, az AI alkalmazások pedig a kripto létjogosultsága.

Ez a háttér gyorsan az AI tematikájú kriptovaluták megjelenéséhez vezetett, ezzel megnyitva egy jövedelmező, 32,86 milliárdos piaci rést. Ilyen környezetben az új előértékesítések gombaként nőnek ki a földből.

Az olyan vezető érmék, mint a Render ($RNDR), a Theta Network ($THETA) vagy a NEAR Protocol ($NEAR) év eleje óta lenyűgöző növekedést produkáltak – a $RNDR 73,81%-kal, a $THETA 17,52%-kal, a $NEAR pedig 37,22%-kal forog magasabban.

Egy ilyen környezetben a WienerAI igazi áttörést kínáló érmeként jelenik meg, amely minden kereskedő számára a kereskedés egyszerűsítését hozza el.

Az AI révén a WienerAI mindenkit győztessé tesz

A kézi kereskedés már a múlt.

Tallán elsőre meglepő lehet, de a kereskedések nagyjából 70%-át ma már a mesterséges intelligencia bonyolítja. Részvényeket és ETF-eket, valamint más pénzügyi eszközöket is kezel.

A világ egyre nagyobb mértékben támaszkodik algoritmusokra a kereskedések végrehajtása közben.

Ez azonban nem alkalmas a kezdők vagy a technológiát nem ismerő kereskedők számára. Egy, az adott stratégia alapján működő kereskedési algoritmus, sőt, bármilyen stratégia kidolgozásához elengedhetetlen a Python vagy a C++ programozási nyelv ismerete.

A kripto kereskedéshez a kódolási ismeretek mellett szükség van a téma alapos ismeretére és gyakorlati tapasztalatra is, a kriptovaluták ugyanis rendkívül volatilis természetűek.

Ez az, amiben a WienerAI kitűnik. Egyedülálló prediktív technológiája segítségével a kereskedők azonosíthatják a legjobb kereskedési lehetőségeket a piacon.

Emellett a WienerAI felülete is felhasználóbarát, amellyel gyerekjáték a platformon való navigálás.

A következő kép egy kis bepillantást enged a felhasználói felületbe:

WienerAI felület

A WienerAI nemcsak ajánlásokat ad, de részletes információkat is megoszt ezekkel kapcsolatban, valamint olyan tőzsdéket is javasol, ahol a kereskedéseket a legkedvezőbb feltételek mellett lehet végrehajtani.

A chat felületen keresztül kereskedési kérdéseket is feltehetsz, valamint rajta keresztül figyelemmel kísérhetők a kereskedések is.

A WienerAI emellett korlátlanul frissíthető funkciókat és moduláris technológiai képességeket is magáénak tudhat, amelyek révén folyamatosan naprakész maradhat.

Csatlakozz a Kolbász Hadsereghez, és szerezd be kedvezményes áron $WAI tokenjeidet

A WienerAI csapata nagyjából 13,8 milliárd érmét tett félre az előértékesítésre, ami a 69 milliárdos teljes készlet 20%-ának felel meg.

Szintén egy nagyobb részt, 20%-ot a letéti jutalmakra allokáltak. A befektetők vásárlás után rögtön letétbe is helyezhetik érméiket és passzív jövedelemre tehetnek szert, ami a cikk írásakor 190%-os éves hozamot kínál.

A WienerAI intelligens szerződéseit a SOLIDProof auditálta, így teljességgel biztonságosak.

A leendő befektetők könnyedén csatlakozhatnak az előértékesítéshez, mindössze egy kompatibilis kripto pénztárcát kell összekapcsolniuk a WienerAI weboldalával.

Innentől kezdve vásárolhatnak $WAI tokeneket ETH, BNB, MATIC vagy USDT tokenekkel, feltéve, hogy elegendő fedezetük van a vásárlásra és a gázdíjra. Alternatív megoldás lehet a $WAI bank- és hitelkártyával történő megvásárlása.

A WienerAI minden kereskedő számára elérhetővé teszi az egyszerű és érthető kereskedést, és most van a legjobb alkalom a befektetésre.

Biztosítsd be a helyed és vásárold meg $WAI tokenjeidet még azelőtt, hogy az előértékesítés véget ér!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**