Több altcoint is érint a Binance legújabb közleménye

A világ legnagyobb kriptotőzsdéje hat új kriptovalutával bővítette Binance Loans hitelprogramját.

A Binance a közelmúltban kibővítette hitelszolgáltatását olyan új eszközökkel, mint a Holo (HOT) és a Manta Network (MANTA). Ahhoz, hogy elérhetőek legyenek a Binance új altcoinjai a hitelprogramban, a használathoz szükséges az alkalmazás frissítése.

Az újonnan hozzáadott tokenek ára a bejelentést követően megemelkedett, valószínűleg a kriptovaluta piac szélesebb körű fellendülése miatt.

A legújabb frissítés hozza el a Binance új altcoinjait

A világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje újabb frissítés hozott platformjára, hogy további altcoinokkal bővítse a szolgáltatásait. A cél, mint eddig mindig az, hogy reagáljon az uralkodó piaci trendekre.

Legutóbb az alábbi altcoinok kerültek be a Binance Loans rugalmaskamatozású hitelprogramjába:

  • Holo (HOT)
  • Jito (JTO)
  • Manta Network (MANTA),
  • MANTRA (OM),
  • NFPrompt (NFP)
  • Portal (PORTAL)

A cég azt tanácsolta azoknak az ügyfeleknek, akik az alkalmazáson keresztül szeretnének megbízást leadni, hogy, frissítsék azt az iOS v2.78.0 vagy Android v2.78.0 (vagy újabb) verzióra.

„A régebbi alkalmazásverziók már nem támogatják az új Binance Loans megbízások leadását” – figyelmeztetett a kriptotőzsde.

Az altcoin árfolyamok kilőttek a hírre reagálva

A tőzsde legújabb bejelentésében szereplő eszközök többségének ára nem sokkal a bejelentést követően meredeken megindult felfelé. A JTO 24 óra alatt 13%-os, a MANTA 7%-os, míg az NFP 5%-os emelkedést tapasztalt.

A Binance támogatása lehet az egyik oka annak, hogy a fent említett érmék bullish módba léptek. Egy másik tényező lehet azonban az is, hogy az egész kriptovaluta piac nyilvánvaló a bejelentés napján amúgyis kezdett újjáéledni. Számos vezető digitális eszköz, köztük a Bitcoin BTC Price BTC Price , az Ethereum ETH Price ETH Price , a Solana SOL Price SOL Price , a Ripple XRP Price XRP Price és a Cardano (ADA) is zöldben zárta a napot, miután az előző napokban jelentős veszteségeket szenvedtek el.

Több új fejlesztés is volt a Binance platformján a közelmúltban

A tőzsde az elmúlt hetekben több frissítést vezetett be a platformján.

  • Április elején 18 új kölcsönözhető eszközzel, például a népszerű Pepe (PEPE) és a dogwifhat (WIF) mémérmékkel bővült a Binance Loan szolgáltatása.
  • Röviddel ezután elindultak az ARB/USDC és NEO/USDC örök határidős szerződések, amelyeket akár 50-szeres tőkeáttétellel is igénybe lehet venni, míg a FIL/USDC akár 75-szörös tőkeáttételt is lehetővé tesz.
  • A hét elején pedig a cég az XRP/JPY, SHIB/JPY, ADA/JPY és SOL/JPY kereskedési párokat is felvette a Binance spot kereskedési lehetőségei közé. Ezek az opciók a japán yenre összpontosítanak, amellett még költségmentes kereskedést is felajánlott a JPY kereskedési párokra a váltó.
  • Ezt megelőzően a Binance a mexikóiak számára is egyszerűsítette a kriptokereskedést azzal, hogy közvetlen párt indított az USDT és az MXN között.