Top 4 kripto-barát online nyerőgépes játék

Köztudott tény, hogy az online kaszinók területe volt az egyik legelső környezet, ahol a kriptovalutákat elfogadták. Ennek oka, hogy a kriptovaluták működésében használt blokklánc technológia olyan technológia, amely támogatja a szerencsejátékok diszkrécióját. A kaszinójátékosok anonimitásra vágynak, és a kriptopénzek blokklánc technológiája ezt kínálja. Olyan kripto-barát kaszinóoldalt keresel, ahol az összes kedvenc játékodat játszhatod? Látogasson el a kaszinók online hogy megnézzen néhány csodálatos játékot, amit felfedezhet.

A legjobb kriptotémájú online kaszinó nyerőgépes játékok

Az évek során a kaszinók elfogadták a kriptovalutákat, különösen a Bitcoint. Azok a kaszinók, amelyek elfogadták ezeket a valutákat, növekedést tapasztaltak a platformjaikat használó játékosok számában. Ha olyan online nyerőgépeket, pókert és egyéb kaszinójátékokat szeretnél játszani, amelyek lehetővé teszik a kriptovaluták használatát fizetési módként, biztos lehetsz benne, hogy számos lehetőséget találsz. Íme néhány nyerőgép, amelyet Bitcoin használatával játszhatsz.

Greedy Goblins

A Betsoft által fejlesztett Greedy Goblins egy népszerű online nyerőgép, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bitcoint használjanak fizetési módként. Ez a játék öt tárcsás, háromsoros és harminc nyerővonallal rendelkezik. Ezt a játékot notebook laptopon és a hagyományos asztali számítógépeken is játszhatod. A játék mobil eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken is elérhető.
Ez megkönnyíti a játékot útközben is, bárhol is vagy. A játék szörnyek és egy varázslatos erdő köré épül, és progresszív jackpotot, valamint ingyenes pörgetéseket kínál. Elég, ha megemlítjük, hogy a Greedy Goblins a ‘Once Upon a Time’ nyerőgépes játék folytatása, amely ugyanabban a környezetben, egy varázslatos erdőben és kobold gazemberekkel játszódik.

A Ninja

A The Ninja egy másik népszerű kripto-barát online nyerőgép, amelyet az Endorphina fejlesztett ki. A játékban egy nindzsa harcol egy kortárs titkosügynökökből álló csoport ellen. A játék 3D-s vad szimbólummal és ingyenes pörgetésekkel rendelkezik. Ez az online nyerőgép egy mobilbarát játék, öt tárcsás, háromsoros és húsz nyerővonallal. Ha rengeteg fergeteges szórakozásra vágysz, bónuszokkal és ingyenes pörgetésekkel, akkor érdemes megfontolnod a Ninja-t. A legjobb az egészben az, hogy kripto-barát is.

Book of Pyramids

Ez egy másik online bitcoinos nyerőgépes játék a SoftSwiss istállójából. Öt tárcsás, háromsoros és kilenc nyerővonallal rendelkezik, az ókori Egyiptommal. Akár harminchárom ingyenes pörgetést is élvezhetsz, ha ezt a játékot választod. A játék egyiptomi hieroglifikus szimbólumok köré épül, mint például sírok, piramisok, Rah szeme, Hórusz szeme és más ereklyék. A játék mobilbarát, és bitcoint is választhatsz fizetési módként.

Platinum Lightning

Ez egy másik játékszoftver a SoftSwiss-től. A Platinum egy virtuális nyerőgépes játék, amely 5 tárcsás, háromsoros és huszonöt nyerővonallal rendelkezik. Különböző jutalmazási lehetőségeket is kínál, többek között szerencsejáték köröket, rengeteg bónuszt és vad szimbólumot. Ez a nyerőgépes játék az ókori görög mitológiát is felvonultatja egy kis skandináv és északi mitológiával. Szórakoztató, és az a tény, hogy kriptabarát, sok nyerőgép-kedvelő számára teszi a legjobb választássá.

Következtetés

A kriptopénzt számos online kaszinóban széles körben használják, és úgy tűnik, hogy napról napra egyre több kaszinó alkalmazza. Ez azt jelenti, hogy ha inkább valódi pénzben szeretnél játszani kriptopénzzel, mint választott fizetési móddal, számos olyan platformot találsz, amely elfogadja ezt a fizetési módot.