Top kriptovaluták, amelyek hamarosan kilőhetnek: ETH, SOL, TIA, AVAX, és …

A kriptopénzpiac pezseg a potenciáltól, ahogy a bullish hangulat eluralkodik, ami a gyors növekedés időszakát jelzi. A tokenek közül az Ethereumot, a Solana-t, a Celestia-t és az Avalanche-ot emelek ki a rajongók ígéretes jövőjük miatt. Mindegyik olyan egyedi tulajdonságokat rejt, amelyek miatt értékük az egekbe szökhet, és megragadhatják a következő nagy hullámzást kereső befektetők figyelmét. A piaci légkör megérett arra, hogy ezek a kiválasztott kriptovaluták robbanásszerű teljesítményt nyújtsanak.

A CYBRO előértékesítésén már 25 millió token kelt el

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely kihasználja a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci árukhoz képest 3-szoros kedvezménnyel kaphatók, ami 200%-os megtérülést eredményezhet. A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Vásárolj CYBRO tokeneket MOST, hogy 200%-os profitra tehess szert!

A CYBRO token lehetővé teszi a készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, staking díjakat, az exkluzív Airdrop-ban való részvételt és a biztosítási programot. Ez a szilárd hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val továbbá növelheted vagyonodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd be helyed a CYBRO előértékesítésében még ma 66%-os kedvezménnyel!

Ethereum árelemzés és előrejelzés

Az Ethereum jelenleg 2874,40 és 3345,18 dollár között mozog. A közelmúltban lejtmenetbe került, a múlt héten 6,16%-os, az elmúlt hónapban pedig még meredekebb, 16,40%-os esést produkált. Ennek ellenére az érme hat hónap alatt 42,65%-os növekedést tapasztalt, ami szélesebb körű pozitív lendületet jelez. Az Ethereum most ingoványos vizeken navigál, mivel közeledik a legközelebbi ellenálláshoz a 3551,43 dollárs szinthez, miközben a 2609,85 dolláros támaszszint felett tartja magát. Az érme árfolyamának mozgása korrekciós fázisra utal, mivel a kereskedők és a befektetők stabil irányt keresnek.

A Solana árfolyama széles tartományban ingadozik, mik a kilátások?

A SOL árfolyama elég ingadozó, jelenleg 126,76 és 157,10 dollár között mozog. Az elmúlt hat hónap nagy ugrásai után az elmúlt hónapban kissé visszaesett. Jelenleg van még némi hely a növekedésre, mielőtt elérné a következő akadályt 168,33 dollárnál. Ha esik, akkor 107,65 dollár körül találhat támaszszintre. A legutóbbi mozgásokat elnézve úgy tűnik, hogy az erős futam után most egy kis szusszanás következik. Mivel a számok vegyes jeleket mutatnak, a befektetőknek fontos türelmesnek maradnia.

Celestia (TIA) árfolyam és előrejelzések

A Celestia (TIA) árfolyama bizonytalanul mozog a 9,18 és 11,05 dolláros tartomány között. Ezen a héten 8,66%-os eséssel szembesült, az elmúlt egy hónapban pedig még nagyobb, 15,79%-os eséssel. Hat hónapra visszatekintve azonban az árfolyam figyelemre méltóan, több mint 109%-kal nőtt. A jelenlegi ár közel van a 9,11 dolláros 10 napos átlaghoz, de kissé a 9,36 dolláros 100 napos átlag alá süllyedt. Az RSI semleges álláspontot sugall, míg a sztochasztikus RSI fokozott vételre utal. Az érme árfolyammozgása az impulzus és a korrekció keverékét sugallja, miközben megpróbál szilárd útra találni.

Avalanche árelemzés

Az Avalanche (AVAX) 32,64 és 40,07 dollár között mozog, miután az utóbbi időben csökkenéssel szembesült. A múlt héten az árfolyama több mint 10%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 27%-os csökkenés volt tapasztalható. Mégis, ha hat hónapra visszatekintünk, az AVAX több mint 108%-os figyelemre méltó növekedést mutat. A jelenlegi ármozgás inkább korrekciósnak tűnik, ami a lenyűgöző féléves futása után a közelmúltban bekövetkezett visszahúzódást tükrözi. A kereskedők a 42,76 dolláros ellenállást figyelik, míg a támasz 27,91 dollár közelében van, remélve a visszapattanást vagy a további konszolidációt. A technikai mutatók vegyes jeleket adnak, az RSI a középmezőny közelében van, ami arra utal, hogy jelenleg egyik irányba sincs határozott lendület.

Következtetés

Az ETH, a SOL, a TIA és az AVAX rövid távon nem biztos, hogy azonnali hozamot kínál. Eközben a 2024 második negyedévében induló CYBRO kiemelkedik a Blast blokkláncra épülő egyedülálló kereseti piactérként. A korai befektetőknek esélyük van arra, hogy előnyt szerezzenek, ha részt vesznek a CYBRO token előértékesítésében, és már a kezdetektől fogva lecsapnak a natív hozamkínálatra.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**