UFC bajnok Israel Adesanya szponzori szerződést írt alá a Stake.com oldallal

  • Az UFC középsúlyú bajnok, a nigériai származású, de új-zélandi Israel Adesanya hosszútávú szponzor szerződést kötött a Stake.com oldalával
  • A szerződés azért különleges, mert az MMA történetében először jelenik meg egy kriptós piacokon jelenlévő szponzor
  • A partnerség részeként a Stake-közösség mostantól a még mindig veretlen UFC-harcos nevével fémjelzett exkluzív ajánlatokat és akciókat fog kapni

A kriptós közösségben a legnagyobb sportfogadási oldalként is ismert Stake.com szponzorációs szerződést írt alá az UFC jelenlegi középsúlyú bajnokával, Israel Adesanyával. Ennek keretében a harcos az oldal globális arca lesz hosszútávon.

A Stake 2017-ben indult és rendkívül gyorsan hírnévre tett szert a kriptós fogadási piacon. Köszönhetően annak, hogy innovatív termékeket és bónuszokat nyújt a játékosoknak. Ma már a világ legnagyobb kriptós bukmékerének számítanak 30 milliárdnál is több fogadás feldolgozásával.

A mostani egyébként nem az első alkalom, hogy a Stake szponzorként jelenik meg a sportok világában. 2020-ban például az egyik főszponzora volt az asztalitenisz TT-kupának. Mindenesetre az, hogy most az MMA-ban jelenik meg első kriptós szponzorként, mutatja, hogy a Stake mindenképpen dominálni akarja a sportfogadási piacot a jövőben. A fogadók is jól járnak, hiszen az oldal az alku okán bővíteni fogja UFC-kínálatát. Ez azzal jár, hogy még jobb szorzókat és fogadási piacokat fog nyújtani a leendő fogadóknak.

>>>Adesanya x Stake.com Stake videó a Vimeo-n.

A Stake választása talán pont azért esett Israel Adesanyára, mert az új-zélandi hasonló sebességgel száguldott a csúcs felé az UFC középsúlyú kategóriájában, mint ahogy a Stake.com a fogadási piacon. 2018-as debütálása óta Adesanya legyőzte minden kihívóját és 20-0-s mérleggel lett a középsúly vitathatatlan bajnoka.

A fogadók a partnerségnek köszönhetően különleges akciókra számíthatnak, például exkluzív bunyós élményekre, bónuszokra és megjelenésekre Adesanya részvételével. Igazán izgalmas lesz a szerződés időtartama alatt, hogy Adesanyának lesznek éles mérkőzései is. Azaz biztosan várhatóak különleges fogadási események valamint felfokozott hangulat.

Adesanya is megszólalt az alku kapcsán: “A Stake a világ vezető kriptós fogadási platformja és nagyon boldog vagyok, hogy engem szponzorálnak. Nagyon gyorsan jutottak el a piac csúcsára és a mostani alku tökéletes lehetőséget ad arra, hogy egy hozzám nagyon hasonló ambíciókkal rendelkező céggel dolgozzak együtt. Az együttműködés során rengeteg különleges lehetőség lesz a Stake.com felhasználói számára és már alig várom, hogy kapcsolatba léphessek a közösségükkel a partnerség alatt.”

Az biztos, hogy ez az együttműködés komoly lendületet ad a Stake amúgy sem kis terveinek 2021-ben. Az idei évben számíthatunk még több sporteseményre a kínálatban, még több fizetési módra, még több kriptovalutára, az amerikai sportok fogadásának bővülésére és egy igazán megújult és kibővített UFC fogadási élményre.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT programok kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/árajánlat ellenőrzése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.