Új coin győzheti le a Shiba Inu-t és a Solanát

Továbbra sem javult a Shiba Inu (SHIB) helyzete, mivel a token árfolyama a deflációs intézkedések ellenére még mindig nem érte el a várt magasságokat. A Solana (SOL) 45 napos mélypontra zuhant, árfolyama kedden tesztelte a 138 dolláros támaszt.

A piac június eleje óta nyáriszünetre ment, és még a top altcoinok sem teljesítenek jól. A befektetők az új mémcoin, a Raboo (RABT) felé fordultak a profit reményében, mivel annak előértékesítése boldog véget ígér az idei nyár küzdelmeinek. Ráadásul a Raboo egy AI-alapú projekt; tehát hosszú távon magas potenciállal rendelkezhet.

A Shiba Inu 13,000%-os égetési rátát ért el

A Shiba Inu-nál ugyan az utóbbi időben volt némi fejlődés, különösen a Shibarium forkkal, de a tokenégetés továbbra is a mémcoin egyik fő fókusza.

A mémérmék hatalmas tokenkészletekkel indulnak, és nem volt ez másképp a Shiba Inu esetében sem, amiért nem meglepő, hogy a közösség a deflációs intézkedéseket részesíti előnyben a többi funkcióval szemben. Az égési arányok napról napra az egekbe szöktek, és az elmúlt 24 órában a Shiba Inu 12 842%-os növekedést regisztrált, körülbelül 12 millió tokent égetett el ez idő alatt.

Úgy tűnik azonban, hogy a Shiba Inu fejlesztői lassan haladnak tevékenységeikkel. A SHIB árfolyama mindeközben még mindig 21%-os heti veszteséggel számol, értékének növekedése távolinak tűnik annak ellenére is, hogy az elmúlt 24 órában 1,34%-ot erősödött. Éppen ezért a Raboo képes lehet arra, hog learassa a babérokat.

A Solana rossz passzban van

A Shiba Inu nem az egyetlen top altcoin, amelyik úgy érzi, hogy háttérbe szorult – a Solanát az “Ethereum gyilkosának” titulálták, de csak rövid ideig tudta háttérbe szorítani versenytársát. A Solana aggodalmai az utóbbi időben még inkább előtérbe kerültek, mivel az Ethereum ETF hírei háttérbe szorították ökoszisztémáját.

A nagyjából két héttel ezelőtti masszív eladás a legtöbb kriptoprojektet nehéz helyzetbe hozta. Ami még rosszabb, hogy az L2-es hálózatok, az Arbitrum, Base és Optimism, már most magasabb teljes zárolt értékkel (TVL) rendelkeznek, mint a Solana, és a befektetők kezdenek nagyon aggódni.

A Solana a hónap elején a 180 dolláros ellenállási szint felé tartott, de értéke a piaci hatására a 160 és 150 dolláros támaszszintekig csökkent. Jelenleg még rosszabbul áll, mivel árfolyama 136 dollár körül van.

Az előrejelzések sem túl optimisták a Solana és a Shiba Inu számára, ezért ha kíváncsi vagy, hogy a tulajdonosaik miért választják a Raboo-t, érdemes tovább olvasnod.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez!

Azt mondják, hogy a változás az egyetlen állandó dolog, és a Raboo szerint itt az ideje, hogy a mémszektorban is felforgassuk a rendet. A mémek száma és minősége az évek során csökkent, és a legtöbb top coin úgy tűnik, inkább a profitszerzéssel van elfoglalva, mint azzal, hogy valós hasznosságot kínáljon.

Ezért a Raboo hamarosan a forradalom élére állhat. Az egyik meglehetősen innovatív lépése egy generatív mesterséges intelligencia integrálása a mémek létrehozásának folyamatába. A Raboo látja a kriptopiac növekvő AI-trendjét, így a piac egyik vezető szereplője kíván válni.

A Rabooscan kéz a kézben fog dolgozni a Raboo tagjaival, átfésüli a közösségi posztokat a mémképes tartalmak után kutatva. A Raboo egyre növekvő mémközösségével a kriptovaluta világ rendszeresen friss és szórakoztató mémeket kaphat.

A többi mémcoinokra gyakorolt hatás hatalmas lehet. A Raboo újításai ugyanis arra kényszeríthetik a Dogecoin-t, a Shiba Inu-t és a Pepe-t, hogy visszatérjenek az ideális minőségű mémek készítéséhez. Ha nem teszik ezt, a felhasználók a Raboo-verzumba távoznak és a Raboo hamarosan elnyeli az értéküket.

Következtetés

A Raboo előértékesítése nagy fogás lehet a kriptopiacon, és bár a negyedik szakaszban van, a befektetők még mindig vásárolnak a projektbe.

Az előértékesítés 233%-os profitpotenciált ígér, de az igazi üzlet a 10000%-os potenciálban rejlik, amikor várhatóan a RABT tokeneket listázzák egy felső kategóriás tőzsdére.

Egy RABT token jelenleg 0,0048 dollárba kerül; érdemes lehet tehát még most csatlakozni az előértékesítéshez.


Itt részt vehetsz a Raboo előértékesítésében

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal 

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***