Új, innovatív platformot indít az Anycoin Direct

Az Anycoin Direct  kriptovaluta tőzsde új weboldallal jött ki az európai piac számára.

Újonnan kialakított weboldalukkal az Anycoin Direct célja az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kriptovaluták vételét és eladását. A személyre szabott kivitel egyedülálló a kriptovaluta iparban és úgy lett kiválasztva, hogy az megbízhatóbb és hiteles megjelenést biztosítson. Julian van der Wijst műszaki igazgató kijelentette, “ezzel az új megközelítéssel megmutatjuk azt, hogy a kriptovaluták elérésének nem kell nehéznek vagy személytelennek lennie”. Lépésről lépésre segítik mind a kezdő, mind pedig a tapasztalt felhasználókat a gyors és biztonságos tranzakciók teljesítésében.

Az Anycoin Direct egy hollandiai székhelyű kriptovaluta bróker, amelyet 2013-ban alapítottak. Ők voltak az első európai kriptovaluta-brókerek, akik heti 7 napon élő chat ügyfélszolgálatot kínáltak. Az új platform segítségével az Anycoin Direct megpróbálja a kriptovalutát egy nagyobb célközönség számára elérhetővé tenni, ideértve a technológiához kevésbé értő felhasználókat is.

Új innovatív szolgáltatása az adaptív oldalsó támogatási sáv. Ez a rendszer a releváns kérdéseket és válaszokat mutatja meg a vételi és eladási folyamat minden egyes szakaszában. Ha ez nem tudja megválaszolni az kérdéseket, közvetlen segítséget nyújt az Anycoin Direct ügyfélszolgálat csapata, amely elérhető mindössze egy kattintással. A csevegés a hét minden napján elérhető, ahol közvetlen kapcsolatba lehet lépni az ügyfél  támogató ügynökökkel. Ezen felül mélyreható információkat kínálnak az összes támogatott kriptovaluta projektről, lehetővé téve ezzel azt, hogy a kedvenc érmédről még többet tudj meg.

Pillants rá az oldalukra az anycoindirect.eu címen és próbáld ki Te is!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.