Új monero bányászszoftver a GitHubon, a VulkanXMRMiner

Új GPU bányászszoftver jelent meg a piacon, a VulkanXMRMiner, ami a Vulkan és SPIR-V technológián alapul az OpenCL helyett, ami általában az összes AMD bányászt jellemzi. Azt jelenti, hogy az összes Vulkan 1.0 kompatibilis eszközön futtatható: AMD-én, Intelen és Nvidia-n. A miner szoftver Linux és Windows OP rendszerekre is letölthető, a futtatáshoz rendelkezni kell telepített Vulkan támogatással és a legfrissebb videokártya meghajtókkal.

A bányász a legújabb monero (XMR) alapú coinok bányászására is képes, a CNv4 (CryptoNightR) a Wownero (CryptoNightV8) az Aeon (CryptoNight Light) és TurtleCoin (CryptoNight Turtle) érmére. Mellette más algókat is támogat. A szoftver nyílt forráskódú, de integráltan 1%-os fejlesztői jutalékot számol fel futtatásakor. Ha valaki már kipróbálta, bátran ossza meg véleményét róla a komment szekcióban, fészen, stb… Itt tudjátok letölteni a szoftvert.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is. Értesülj első kézből a friss kriptós hírekről!

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük