Új monero bányászszoftver a GitHubon, a VulkanXMRMiner

Új GPU bányászszoftver jelent meg a piacon, a VulkanXMRMiner, ami a Vulkan és SPIR-V technológián alapul az OpenCL helyett, ami általában az összes AMD bányászt jellemzi. Azt jelenti, hogy az összes Vulkan 1.0 kompatibilis eszközön futtatható: AMD-én, Intelen és Nvidia-n. A miner szoftver Linux és Windows OP rendszerekre is letölthető, a futtatáshoz rendelkezni kell telepített Vulkan támogatással és a legfrissebb videokártya meghajtókkal.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. Kattints a bitcoin ATM-ek listájáért.

A bányász a legújabb monero (XMR) alapú coinok bányászására is képes, a CNv4 (CryptoNightR) a Wownero (CryptoNightV8) az Aeon (CryptoNight Light) és TurtleCoin (CryptoNight Turtle) érmére. Mellette más algókat is támogat. A szoftver nyílt forráskódú, de integráltan 1%-os fejlesztői jutalékot számol fel futtatásakor. Ha valaki már kipróbálta, bátran ossza meg véleményét róla a komment szekcióban, fészen, stb… Itt tudjátok letölteni a szoftvert.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is. Értesülj első kézből a friss kriptós hírekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.