Újabb airdrop indult a Pancakeswap platformon

A PancakeSwap decentralizált kriptotőzsde pénteken hozta nyilvánosságra, hogy 2 452 128 ZK tokent tervez szétosztani a közösségének egy airdropon keresztül. A bejelentés akkor érkezett, amikor a platform egy újabb mérföldköveket ünnepelt a ZKsync hálózaton. A jelenlegi árfolyamon az airdrop teljes értéke 367 000 dollár.

A július 5-én 12:30-kor kezdődött airdrop különböző felhasználói csoportokat céloz meg, köztük a veCAKE-tulajdonosokat, a likviditásszolgáltatókat, az aktív kereskedőket és az egyes ZKsync-hez kapcsolódó tevékenységek résztvevőit. A jogosult felhasználóknak egy hónap áll rendelkezésükre, hogy igényeljék a tokenjeiket. A lehetőség 2024. augusztus 5-én, 12:30-kor zárul.

A PancakeSwap döntése az airdropot végrehajtásáról a ZKsync hálózaton elért eredményeit követi. A hírek szerint a 2023. júliusi bevezetése óta meghaladta a 3 milliárd dolláros kereskedési volument és az 5 millió dolláros teljes zárolt értéket.

Pancakeswap airdrop

Az airdrop szétosztási kritériumai három fő kategóriába sorolhatóak:

  • veCAKE-tulajdonosok, azaz a hosszú távú támogatók jutalmazása.
  • korábbi hozzájárulók, beleértve az aktív kereskedőket és likviditásszolgáltatókat.
  • jövőbeli hozzájárulók, akiknek célja az új felhasználók elkötelezettségének ösztönzése.

A tokenek igényléséhez a jogosult felhasználók csatlakoztathatják tárcájukat a PancakeSwap honlapjához, ahol végigvezetik őket a folyamaton. Figyelemre méltó, hogy az igényléshez szükséges gas díjakat a ZKsync paymaster funkcióján keresztül támogatja a platform.

Ez az airdrop egy növekvő trendet képvisel a decentralizált pénzügyi (DeFi) térben, ahol a platformok tokenosztással ösztönzik a felhasználók részvételét és hűségét. Ahogy a DeFi-térség tovább fejlődik, az ilyen kezdeményezések valószínűleg döntő szerepet játszanak majd a közösségépítésben és a platformok növekedésében.