Újabb kriptó érhető el a Revoluton

A Revolut a Stellar Lumens (XLM) kriptopénzzel bővítette az elérhető altcoinok sorát az applikációban.

A digitális bankolás egyik éllovasa újabb kriptopénzzel bővítette a befektetésre elérhető termékek körét. A Stellar Lument a cég elmondása szerint a megnövekedett igény miatt vettél fel a kereskedhető altcoinok listájára. A stellar mellet már elérhető a bitcoin, az ethereum, a ripple és a bitcoin cash is.

Az Angliából indult Revolut ma már Európa mellett az Egyesült Államokból is elérhető. Az alapvető banki szolgáltatások mellett, alacsony költségek mellett nemzetközi utalásokat és devizaváltásokat is lehet indítani. A kriptopénzeket pedig a többi bankkal ellentétben nem, hogy tiltják, hanem pártfogolják.

Ed Cooper, a cég kripto részlegért felelős igazagtója a sajtóközleményben így nyilatkozott:

“A Stellar Lumen bevezetése és a kriptopénzek tulajdonjogának tisztázása csak az első lépések abban a projektben, amiben a kripto termékeink fejlesztjük.”

Korábban a Revolutnál vásárolt kriptopénzek tulajdonjoga nem volt tisztázott. A platformon keresztül vásárolt érmék valójában a Revolut tulajdonában maradtak. Július elején változtattak a felhasználási feltételeiket, miszerint a hét elejétől a vásárolt kriptopénzeket ténylegesen is birtokolhatják a jogos tulajdonosok, azaz az ügyfelek.

Hozzá kell tennünk, hogy bár a felhasználási feltételek megváltoztak, továbbra se lehet kiutalni se bitcoint, se pedig kriptopénzt a Revolutos tárcákból. Így pedig azért elég nehéz rendelkezni a saját vagyonunk felett – digitális bankolás ide vagy oda.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük