Újabb tokenértékesítést jelentett be a Binance, de minek?

  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Február óta először újra tokenértékesítést hirdetett a Binance Launchpad. A szerencsés projekt a Cartesi.

A Cartesi (CTSI), hasonlóan a korábbi projekteknél, a résztvevő befektetőket sorsoláson keresztül választják ki, ami attól függ, hogy mennyi BNB token parkol a Binance számlákon.

A sorsolást április 14 és 21 között tartják és az időszak alatti átlagos BNB mennyiség révén kerülnek kiosztásra a helyek.

Az utolsó Binance Launchpad tokenértékesítés a WazirX volt, majd kezdtek elmaradozni a projektek, amit a tőzsde az érdeklődés hiányával magyarázott.

A friss bejelentés azt jelzi, hogy a Binance tokenértékesítési ága elkezdhet visszatérni a normális kerékvágásba, ami havi 1 – 2 projektet jelentene, már ha sikerül elkerülni azon frusztráló hibákat, ami a legtöbb tokenértékesítési kampányát jellemezte: hibásan allokált tokenek, elérhetetlen befektetési oldal kritikus pillanatokban (lásd borítóképet), UI hibák és ellentmondásos bejelentések, mint amilyen a tőkeáttételes tokenek kivezetése.

Az ICO-gyár Launchpad krédója tehát nem makulátlan, különösen ami a projektek ICO (itt IEO-nak nevezik – initial exchange offering) utáni teljesítményét illeti. Teljesítetlen ígéretek a projektek oldaláról, bezuhant árfolyamok jellemzik a tokeneket, és a Launchpad indulása óta mindössze egyetlen egy projekt volt képes elindítani a saját mainnetjét, a többi hegeszti az eget ezerrel.

Az egyelőre inkább shittoken gyárként jellemezhető Launchpad maximum a pump&dump szerelmeseinek és a spekuláns bálnáknak kedvez, a többség sajna bukott a Launchpad tokenekkel vagy Bilbóként cipeli a tokenjeit. Lehet a CTSI-vel másképp lesz, de hozzá kell tenni, 2017 óta, mióta tömegesen léptek a kriptovaluta piacra a frissen csatlakozók, már őket sem lehet behülyíteni mindenféle őrült csili-vili marketingprojekttel, amihez a Launchpad (is) asszisztál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.