Az USA második legnagyobb mobilszolgáltatója, az AT&T mától bitcoint is elfogad

Az AT&T mobilszolgáltató ügyfelei mától bitcoinban is rendezhetik számláikat.

A dallasi székhelyű telekommunikációs konglomerátum friss sajtóközleménye szerint azok az ügyfelek, akik online szeretnék rendezni telefonköltségeket, azok már a BitPay bitcoin fizetési processzorom keresztül is meg tudják tenni a myAT&T fiókjukban. A BitPay-t nem kell különösebben bemutatnunk, az amerikai bitcoin fizetési processzor az évben sorra üti nyélbe a komolynál-komolyabb partnerségi megállapodásokat. A platformján keresztül bitcoinban és bitcoin cashben lehet utalásokat végrehajtani, webáruházakban fizetni stb.

“Izgatottan várjuk, hogy a BitPay támogathassa az AT&T-t miután úgy döntött, hogy fizetési opcióként fogadja el,” nyilatkozta Bitcoin Magazinnak Sonny Singh, a BitPay kereskedelmi igazgatója. “A bitcoin segítségével az ügyfelek a világ bármely pontjáról gyorsan és egyszerűen fizethetnek.”

Az AT&T ügyfelei számára a BitPay és ezzel a bitcoin, mint fizetőeszköz integráció extra réteg rugalmasságot fog biztosítani.

“Folyamatosan keressük a szolgáltatásaink fejlesztésének és bővítésének módjait,” nyilatkozta Kevin McDorman, az AT&T pénzügyi üzletágának kommunikációs alelnöke. “Vannak olyan ügyfeleink, akik kriptovalutát használnak, és örülünk, hogy lehetőséget tudunk adni arra, hogy a számláikat az általuk kedvelt módszerrel egyenlíthessék ki.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük