Vajon a Pepe legyőzi a DOGE és a SHIB tokeneket? A BLP mindhármat lekörözheti

A piac fellendülőben van, és a pénzügyi függetlenség lehetősége újra elérhetővé válhat. A cikk azokat a potenciális kriptókat vizsgálja, amelyek kiemelkedő jövedelmet ígérnek. A 2024-es bikafutás már a láthatáron van, ezért kulcsfontosságú annak megértése, hogy mely valuták kínálhatnak stabilitást és növekedést. Az olvasók megismerhetik az eligazodáshoz szükséges stratégiákat, ezáltal biztosíthatják a potenciálisan virágzó jövőt.

A BlastUP előértékesítése 1000%-os potenciális megtérülést kínál

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott. A nagy potenciáljának köszönhetően a kriptoipar egyik kiemelkedő szereplőjévé is válhat. Ez az úttörő Blaston lévő launchpad már több mint 15 000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze. A tokent egyes szakértők rejtett gyöngyszemnek tartják, amely az év végére akár 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a startupoknak a gyorsabb növekedés és a több pénzkeresés elérésében. Ahogy a projekt előre halad, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. Az éles indulást követően a BlastUP gyorsan teret nyerhet az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát!

A platform sarokkövét jelentő token hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Folytatódik a Pepe emelkedése

A Pepe (PEPE) erős növekedést mutat, a jelenlegi árfolyamsáv 0,00000786 és 0,00000941 dollár között mozog, ami bikás tendenciát mutat. Az érme az elmúlt hat hónapban 810,52%-kal emelkedett, ami nagy érdeklődésre és növekvő értékre utal. Egyetlen hét alatt 31,52%-kal, az elmúlt hónapban pedig 90,97%-kal emelkedett a token értéke. Az RSI 44,66-on áll, és a közelmúltban a 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,00001054 dollár alá került, ami az érme enyhe korrekciós mozgását jelzi. A Pepe közvetlen célja a legközelebbi ellenállási szint áttörése lehet.

Stabilizálódik a Dogecoin, mi a következő lépés?

A Dogecoin az első, 0,18 dolláros ellenállási szint alatt mozog. Jelenleg az értéke körülbelül 0,15 dollár, amivel a 10 és 100 napos átlagok közelében van. Az elmúlt héten 2,66%-ot erősödött, de az elmúlt hónapban enyhe, 4,87%-os visszaesés volt tapasztalható. Az elmúlt hat hónapot tekintve a Dogecoin lenyűgöző teljesítményt produkált, majdnem megduplázta az értékét.

A magas RSI és sztochasztikus indikátorok azt sugallják, hogy a Dogecoint inkább vásárolják. A jelenlegi árfolyamsáv 0,13 és 0,16 dollár között található. A legközelebbi támasz 0,12 dollárnál van, az erősebb biztonsági háló pedig 0,09 dollárnál. Ha emelkedik, a második ellenállás 0,21 dollárnál található. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Dogecoin korrekciós fázisban van, és inkább konszolidálja a közelmúltbeli nyereséget, minthogy erős impulzív mozgásokat végezzen.

Kitartanak a Shiba Inu befektetők

A Shiba Inu (SHIB) egy szűk sávban, 0,00002 dollár körül mozog, de közel van a 0,00003 dolláros ellenállási szinthez. Az elmúlt héten az érme 5,53%-kal, az elmúlt hónapban pedig 6,55%-kal emelkedett. Hat hónap alatt pedig elképesztő, 185,51%-os ugrás történt. Az RSI és a sztochasztikus mutatók azt sugallják, hogy a SHIB se nem túlvett, se nem túladott, míg a MACD nem jelez egyértelmű momentumot. Az árfolyam oldalazva mozog, jelenleg nem tapasztalhatóak erős impulzív vagy korrekciós hullámok.

Következtetés

A pénzügyi szabadság elérése megfelelő stratégiai megközelítést igényel. Az Ethereumba ETH Price ETH Price és a Solanába való befektetés vonzónak tűnhet, de rövid távú növekedési potenciáljuk jelenleg elmaradhat más projektektől. Az olyan érmék, mint a TIA és a SEI szintén lehetőségeket kínálnak, de nem érdemes rájuk összpontosítani. Ezzel ellentétben a BlastUP kiemelkedik az erős koncepciójával és a Blast ökoszisztémához való társulásával, ami nagyobb lehetőséget biztosít a jelentős hozamra. Az igazi hozamot kereső befektetőknek, ezért érdemes nagy figyelmet fordítaniuk a BlastUP-ra.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***