Vajon megtréfál a Bitcoin árfolyama április 1-én? Tippeld meg és nyerj!

Vajon megtréfál a Bitcoin árfolyama április 1-én? Tippeld meg a Bitcoin 2021.04.01 20:00 időpontban lévő árfolyamát és nyerj 30.000 MicroCoint!

A játékban a CryptoPiac Discord csatornáján tudtok részt venni: https://discord.gg/dNgfpMRRQk

Alapszabály: Minden résztvevő személy csak 1 tippet adhat le.

Csak 2021.03.31. 24:00-ig beérkező tippek vesznek részt a játékban. Tehát legkésőbb eddig adjátok le a tippjeiteket.

Értelemszerűen a tippek módosíthatóak eddig a dátumig. A referencia árfolyamot a CoinMarketCap aktuális árfolyama alapján nézzük: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Az nyer, aki a megadott dátumon az aktuális Bitcoin árfolyamhoz legközelebb tippelt.

A nyertes Discordon jelentkezhet a jutalmáért, amelyre 1 hete van.

Ha nem jelentkezik, az őt követő legközelebbi tippet adó következik, amelyet a nyereményjátékok csatornában közzé is teszünk.

Ha ő sem jelentkezik, a nyeremény egy későbbi játékban ismét felhasználásra kerül. Tehát érdemes rendszeresen felnézni a discord szerverünkre.

Segédlet: Ha még nincs Microcoin tárcád, azt itt töltheted le: https://microcoin.hu/letoltesek/

A dokumentációt és a felhasználói kézikönyvet célszerű elolvasni. Célszerű a mobil applikációt feltelepíteni, így nem kell megvárni a tárca szinkronizálását és egyedi számlaszámot is azonnal oszt a rendszer, amire azonnal fogadhatóak az utalások.

A MicroCoin egy nonprofit modellben működő magyar blokklánc projekt, fejlesztői az induláskor nem vontak be se ICO forrást, se kockatőkét, továbbá ahogy a bitcoin esetében is, bányászható. A projekt célja, hogy a kriptovaluták előnyeit a való világi szituációkban legyen képes demonstrálni, legyen szó a gyors és olcsó nemzetközi tranzakciókról, az utalások lekövethetőségégéről vagy a digitális érték programozhatóságáról.

A CryptoPiac.com Magyarország első tematikus adok-veszek oldala, ahol kriptovalutákért értékesítheted termékeidet és szolgáltatásaidat. Amennyiben vásárolni vagy eladni szeretnétek és bitcoinra vagy akár etherre fáj a fogatok, a CryptoPiac.com oldalon kategorizálva, könnyen kereshetően és átláthatóan jelennek meg az eddig csoportokban, fórumokon szétszórva posztolt hirdetések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük